Mindenki látta már azt a kis figurát, aki vöröslő fejjel ül, közben a füléből gőz tör elő mérgében. Na, ez vagyok én most. Ennyire nagy gáz van, drága urak? Komolyan hisznek benne, hogy egy nemzet kap a szívéhez, aztán a homlokához, hogy hát meg is van az ok? Hát hisz már megint Gyurcsány kavar, mert puccsot készít elő, de már a vas és edényboltban vásárolja fel a tankokat is!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
Én is felszólítom Németh Szilárdot és kedves játszótársait, hogy menjenek oda ahová valók! Ennyi hülyeséget összehordani nem semmi! A Gyurcsány fóbiája A FIDESZNEK egyre jobban nő. Ha megszólal Gyurcsány az a baj, ha nem az, szóval ami rossz történik ebben a szerencsétlen országban annak mindenek a Gyurcsány az oka! Biztos Orbánt is ő irányítja mikor azt a sok népnyúzó rendeletet alkotja!
nyanya001
ennek a Németh Szilárdnak annyi esze van mint nekem fölösleg !
csa-csa
nem csak Gyurcsány Ferencet, mindenkit felszólítok!!! mondjanak le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.