Az állam 60 milliárd forint értékben vállal kezességet a 3-as metró felújítására - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter vasárnap este az ATV-n. Varga a jövő évi költségvetéssel kapcsolatban...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a lokott varga meg mindig ket kezzel csap a lecsoba, igazi politizalasrol meg veletlenul sem hallhatott...

Orulne o nagyon (varga) ha csak a felet tudna annak, amit Goodfriend ur tud, plane vida ildikoval kapcsolatban...:o))
joopapa
Ha a Goodfriend kinyitná a száját nektek bukta lenne! "Persze egy ilyen nagy hatóság esetében "nyilván 1-2 megtévedt ember mindig lehet" Ezzel ugye az a probléma hogy az a két ember pont a Vida és helyettese! "2010 óta világos kormányzati politika van a dohányzás káros, megteszünk mindent a visszaszorítására. Az EU-szabályokhoz alkalmazkodva hoztunk a dohányadó mértékére vonatkozó módosításokat. Véleménye szerint ez nem a két amerikai dohánycégnek (British American Tobacco, Philip Morris) szól, hanem a piaci dominanciájuk miatt kell nagyobb mértékű adóterhet fizetniük". Most akkor Miska nem értelek, az adó a dohányzás visszaszorítására van vagy büntetés azért mert valaki nagyobb részt szakítanak a piacból! "A reklámadó módosításának oka, hogy a kormány értékelte az adó eddigi hatását, és úgy döntött, hogy a nagyobb piaci szereplőkre nagyobb adóterhet vet ki. Varga szerint ez nem politikai fegyver. "Induljunk ki abból, hogy hátha verseny lesz a piacon és nem csak az RTL lesz érintett ebben az adósávban." Szóval nem tudtátok az RTL-t megregulázni, most emelitek a tétet! Mi az hogy hátha verseny lesz a piacon, ilyent egy normális gazdasági szakember nem mondhat hogy hátha verseny lesz a piacon!
gibgab
Varga elárulta magát azzal, hogy szokásától eltérően agresszív volt. Érdemi választ a riporter nem kapott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.