Magyarországon tovább romlott a fizetési morál, a nemfizetés elsődleges okai a munkanélküliség és a hitelek. A fiatalok egész Európában sötéten látják a jövőt, Magyarországon különösen, bő 40 százalék azok aránya, akik fontolgatják, hogy külföldre költöznének.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"A fiatalok egész Európában sötéten látják a jövőt, Magyarországon különösen..."- És ezért csak hogy tudjátok fiatalok a fidesz fanok benneteket tesznek felelőssé!! Mert szerintük nem akartok dolgozni , mert élhetetlenek vagytok. Persze ezt olyanok mondják akik már nyuggerek vagy olyanok akik a rendszerváltáskor közel álltak a tűzhöz és megszedték magukat és most verik a mellüket hogy ők milyen sokat dolgoztak azért amijük van. Pedig csak nyaltak a kommunista vezetőknek anno!
bundi
Igazából nem értem...a varga azt sulykolja hogy dobogósok meg egyre jobb a helyzet...az átlagfizetés nő a rezsi csökken az adóssággal együtt...
Akkor most ki hazudik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.