A nemzetgazdasági miniszter ismertette a 2015-ös költségvetés fő számait és újdonságait. Cikkünk folyamatosan frissül. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a 2015-ös költségvetést tartalmazó adathordozó...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ne közmunkát biztosítsatok , hanem rendesen megfizethető munkahelyeket.
joopapa
"bankoknak vissza kell fizetniük azt az ezermilliárd forintot, amit tisztességtelenül vettek el a családoktól - a hitelesek vagy pénzt kapnak vissza vagy 25-30 százalékkal csökken a törlesztőrészlet. Több pénz marad a családoknál, ezáltal nő a fogyasztás és a gazdaság" Te agyatlan azt a 25-30 %-ot a bankok nem vették el a családoktól, az a ti rossz gazadáság politikátokból ered amit 2010 után folytattok! Körülbelül ennyivel nőtt a törlesztő részlet! Van vaj a bankok füle mögött de ezt nem kéne a nyakukba varrni, de ők fizetik meg! És vazze ez az ország lassan a közmunkások országa lesz! Pedig nem kuruckodni kéne a kormánynak és a vitykának a nyugattal hanem lemenni kutyába és nyalni nekik, hogy jöjjenek a befektetők és teremtsenek munkahelyeket, mert nemigen látom hogy a hazai vállalkozók munkahelyeket teremtenének! Vagy ha annyira kuruckodni akartok akkor meg kell az embereknek mondani, azért nincs munkátok mert én nem akarom! Már őt év eltelik lassan és az ötszázezer munkahelyből semmi sincsen, csak a kétszázezer közmunkás, ajvé azzal de ki vagyunk segítve már adó befizetés szempontjából!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.