Nem zárkózik el a Vodafone attól, hogy több közép-európai érdekeltségét, köztük az ausztriai, a magyarországi és a csehországi leányvállalatát eladja, ha megfelelő ajánlatot kap rá - mondta a brit távközlési cég vezérigazgatója, Vittorio Colao.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Vittorio Colao azt nyilatkozta . A mi ügyünk ! :-)
mariaberta
Volt idő, amikor örültünk annak, hogy Magyarországra beköltözik a nyugat. Örültünk annak, hogy nem kell kiutaznunk Bécsbe, nem kell vásárolnunk a Maria -Hilferstrassén, nem kell kiutaztatni a nagymamát, hogy vele igazoljuk, amiket kint megvásároltunk, arra volt pénzünk, hoztuk a hűtőszekrényt, a Commodor 64-et, de nem sorolom tovább, mert erre minden normális ember emlékszik.
Aki meg nem tudja mi ez, még a kucorgóban töltötte napjait, és élvezte Apjája régimódi nevelési módszereit.
/Na ezt aztán igen jól művelte, tudjuk, mit eredményezett/, Tehát, vissza a legvidámabb barakba, bár azt gondolom itt csak a barak marad, a vidámság eltűnőben. Hála néktek!!!
m.macskosz
@mariaberta: Az f.ßa lesz, mivel az elbocsátások érzékenyen érintenének rokonilag. :(
Dr. Felipe
Majd vittorio orsós megveszi, a mi pénzünkön. Lesz egy havernak zsíros vezérigazgatói állás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.