Orbán Viktor miniszterelnök szerint "a projekt, amit Európai Uniónak nevezünk, elakadt", ezért a kormányfő megújult Európa-politikát tart szükségesnek, de úgy látja, "nincs, aki meghirdesse, nincs, aki megcsinálja, az idő pedig ellenünk dolgozik".

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Orbán -Kövéren "EURÓPÁNAK" KÉPZELI MAGÁT-emberek,vicctor átlépte saját határait...-------------------------------------innentől velünk bármi megtörténhet.
rugacs
@bakegya: Vajon honnan tudnád, hol vannak az Ő határai, ha még a sajátoddal sem vagy tisztában?! :-D
rugacs
Egy Európa méretű birodalmat egy kézben tartani szinte lehetetlen hosszú időn keresztül. Erre a történelem már rég megadta a választ.
Egyedül Amerika működik stabilan, de meg is van rá a válasz: lényegesen lazább szálak, törvények, előírások kötik össze a különböző államokat. Pl. ami az egyikben törvényes, az a másikban lehet, hogy büntetendő. Az egyikben van halálbüntetés, a másikban nincs. S egyik sem függ a másiktól.
Míg az Unióban még azt is előírják, hogy mekkora teljesítményű porszívót lehet forgalmazni!
Egyszerűen átestek a ló másik oldalára azzal, hogy a különböző országok lakóinak életének legapróbb rezdülését is szabályozni akarják!
Ez így egyszerűen nem működik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.