"A projekt, amit Európai Uniónak nevezünk, elakadt", ezért a kormányfő megújult Európa-politikát tart szükségesnek, de úgy látja, "nincs, aki meghirdesse, nincs, aki megcsinálja"– mondta a magyar kormányfő a németországi Baden-Badenben. Orbán szerint a kényelmetlen igazságokról is beszélt és szerinta az energiapolitikában a klíma csak másodlagos.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
:)))) és persze te leszel a vezetője?! :)))
Csizmás Kond
A mostani unió alárendelt szerepet játszik az amerikai meg a közelkeleti kereskedelemnek.
silber13
Na, majd ő!! Már szinte halom, amint totál deliriumban rikácsolja: " ego sum via!!!" Elborzasztó, hogy bármi áron egyx európai "Omnipotent " akar lenni, még ha egész Európa rá is megy, de akkor is! Pedig meg fogják állítani ezt az elborult agyút!
Yoda69
Hihetetlen egy kartekony allat ez a zsirtaho. Ahelyett hogy az osszefogast erositeni, inkabb szegeket ver az Unio koporsojaba. Valaki lelohetne mar.
Clavigo
" Nincs aki...,,,,,Nincs aki,,,,,, és nincs senki aki kíváncsi lenne Rád a kondádon kívűl,,Orbán elvtárs.Menjéééééé Azerbajdzsánba vazze,,,az EU. qrva jól el van a személyed nélkül.Meg én is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.