Ha Európa elszakad eredeti, a kereszténységen alapuló gyökereitől, akkor kudarcra van ítélve – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) parlamenti államtitkára a budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetemen az Európai Néppárt európai parlamenti frakciója és a Barankovics Alapítvány európai családügyi konferenciáján pénteken.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem birtam tovabb a mazochizmust... Ott hagytam abba, hogy ..." Az államtitkár arról is beszélt, az államnak tisztelnie kell a családokat, így nem lehet feladata, hogy különböző jogszabályokkal átírja a család hagyományos fogalmát, amely több tízezer éve is ugyanaz volt."
TOBB TIZEZER EVE!!! Es akkor ez a hulye retvari meg nem is hallott a neanderthali osember eletkorarol, de valoszinu annyira utalja a zsidokat, hogy meg az o naptarukba se nezett bele!!!

Aztan megneztem a hir jegyzojet: mno es rajottem, hogy MOST kell abbahagynom az olvasast, kulonben hofeherre mossak az agyamat, es meg veletlenul elhiszem a 0-16-ig tarto adokulcsot...vagy ahogy o nevezte, a magyarorszagi "vegtelen adokulcsot"...Miert szaladgalnak ezek meg mindig szabadlabon? Nincs eleg hely Grazban? Kerdezzen csak rajuk, csak vesznek fel elojegyzest is, nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
És a kis szíriai metélt megint kiböfögte a tutit.
micfild
és Európában ki a kutyát érdekli egy senkiházi semmirekellő idióta agymenése??
Sziszifusz
A jelenlegi kormány koalícióra vár kudarc. Lehet nem túl sokára elsüllyed az a kormányzati hajó, amelynek lékeit már alig győzik, különböző adókkal és elvonásokkal, tömködni.
m.macskosz
Ha eddig nem lettem volna ateista, ezek miatt a "keresztények" miatt biztos, hogy
azzá váltam volna: semjén, surján, rétvári, harrach, rubovszky...
Ugye, mondom, hogy nincs Isten, különben móresre tanítaná ezeket!
Toby
Na wazze, ennek a hasdumának annyi a lényege, mint amikor a maffia szorgalmasan jár a templomba, de mise után újra töltik a fegyvereket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.