Torgyán Józseffel a Bors beszélgetett és ahogy azt már megszokhattuk, a kisgazdák korábbi elnöke ezúttal is érdekes dolgokat mondott.

A lapnak adott interjúból például kiderült, hogy teljesen naprakész a politikából és rengetegen mennek oda hozzá, hogy támasszák fel a Független Kisgazdapártot. "Szinte rimánkodnak, hogy térjek vissza. De már nem fogok" – tette hozzá.

Arról pedig, hogy mi lenne, ha megbukna Orbán Viktor, az a véleménye:

"Nagyon rossz a helyzet. Ezeknek a pár ezer fős tüntetéseknek egy a célja: hogy külföldi segítséggel megbuktassák Orbán Viktort. Márpedig, ha ő távozna, az katasztrófát jelentene, mert kormányozhatatlanná válna az ország."

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
ez az ember csak úgy végezhette el az egyetemet hogy besúgó lehetett és átengedték a vizsgákon
esze semmi
összeomlás? már meg van a terv - nem véletlen akar államfő lenni kormányfő helyett
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@rugacs: Komolyan mondom , elképesztő hülyeségeket irkálsz össze ! Mindazokat
ami rátok fideszesekre jellemző, Gyurcsány nyakába akarod varrni ! Mit loptt Tőled ?
Magad is elismered , hogy a világválság jelen volt mindenütt ! Ez alól sajnos MI sem voltunk kivételek ! Ám ez 2008-ban volt , és nem 2006-ban ! Amikor is ezer milliárdos
károkat okozva tombolt a csürhe ! Neked aztán ezt igazán tudnod kell , hisz ott lehettél , a soraidat olvasva ! Az Általad csürhének nevezettek , csak megdöbbenve
nézték a tébolyult ámokfutásotokat ! Ezt ne nevezd világválságnak ! Ehhez a világnak semmi köze nem volt ! Ezt TI műveltétek , átjátszva a hatalmat orbánnak !
Hát ha Neked ez a forma , akkor nagyon sajnállak ! Mert egy épeszű ember , akkor hozza a formáját amikor épít , és nem amikor rombol ! Ám ha TE erre születtél , hát csináld ! De ne csodálkozz azon , ha egy idő eltelte után elfogynak a barátaid , ismerőseid és elfogy körülötted a levegő ! Utána már csak olyan emberek állnak Veled szóba akiket szíved szerint levakarnál magadról ! Csakhogy ezeket Magad választottad ! Jól írod , amikor gengszter elvtársakról írsz , hiszen az összes ott van közöttetek ! ők mind volt elvtársak voltak ! És, hogy a jelződet használjam mára mind gengszter ! Végezetül várd ki , hogy mi lesz holnap, mert nem biztos , hogy a 2018-at ilyen büszkén fogod vállalni , annál is inkább mivel emberek millióinak van elege belőletek . Aki tehette megszabadult Tőletek , aki meg itthon maradt , majd ezután fog megszabadulni !
bence
@tivoli: ! Ezt azért tudod ilyen jól , mert a Tiéd is ott van ?!
JAJMÁR
Tehetnénk egy próbát !

Nem lenne nagy kár ezért, ha összeomlana.
simmering73
Ha tavaly omlott volna össze, az is késő lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.