Kérem, a diagnózison sokat kellett gondolkodnom, de végül is, érett megfontolás után, megállapíthatom. Most már kétségtelen. Tévedés kizárva: Magyarország kollektív hallucinációban szenved és a fertőzés góca a Parlament épülete. A betegség már teljesen elhatalmasodott, a paciens többnyire nem csak teljesen hitelt ad a téveszméknek és vízióknak, de egyenesen élvezi is őket.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Lehet hallucinálni, viszont az aki talpigdemokratikusnak nevezi magát nem szabadna olyan kijelentéseket tegyen, hogy egy megválasztott kormányt mmeg kell akadályozni a továbbműködésben. Ez ha most érvényt kap akkor a jövőben bármelyik ellenzék ugyanezzel a módszerrel a választások másnapján előrehozot választásokat írhat ki.
Ez már politikustól is nagyonbuta kijelentés.
simmering73
Kire gondoltál? Orbánékra? Mikor ellenzékben ott tett keresztbe a megválasztott kormánynak, ahol tudott, hogy megakadályozza a működését?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.