A Guardiant is megjárta a pécsi rendőrség nemi erőszakról szóló oktatóvideója, amely szerint az áldozat is felel azért, hogy szexuális bántalmazás elszenvedőjévé vált. A lap idézi a NaNe munkatársát, aki szerint a film a női szexualitást már-már egy szoftpornó szintjén ábrázolja, és azt sugallja, hogy a nők nem ihatnak és érezhetik magukat túl jól egy szórakozóhelyen, mert azt egyes férfiak provokatívnak találják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Most akkor ezt ki kéne bővíteni! A sánta maga tehet arról, hogy sánta, a vak, hogy vak, a szegény hogy szegény. A Lázártól hallottuk már, hogy akinek semmije sincs az annyit is ér. Ezek szerint akit megkúrnak,ha akarja, ha nem, örülhet, hogy legalább tetszett valakinek.
Juhász István
Pár éve volt, mikor egy bizonyos Páva nevű családot ért komoly tragédia...Hiába, no... talán itt is a kihivó magatartás volt a kiváltó - ok? Bocsánatot kérek egyben, nem volt célom a kegyeletsértés, de ezek szerint bűnös egy NŐ, ha csinos, fiatal, esetleg még szórakozikis, vagy kocog, italt fogyaszt??? Mennyivel egyszerűbb az iszlámoknál...egy csador, és nincs kihivó magatartás... de erőszak mégiscsak van. Akkor, ki tehet róla nagyokos oktató videósok???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.