Zakatol a hatalmi harc a Fideszen belül, és úgy tűnik, ennek egyik eszköze a lejárató információk kiszivárogtatása. Értesüléseink szerint magas rangú politikusokat is aggaszt a jelenség. „Öt év ilyen kormányzás után talán normális, hogy a szétesés és a megfáradás jelei mutatkoznak, de gyorsan rendet kellene tenni” – magyarázta az atv.hu munkatársának egy meghatározó fideszes politikus a kormánypárt körüli „furcsa” ügyek megsokasodása kapcsán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Fogy a penz amit el lehet lopni, es most marakodnak a koncon. Nem veletlenul akarjak lenyulni a maradek manyup 200 milliardot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Mindegy, hogy milyen belharc van a retkeknél, az a lényeg, hogy van és a rák szépen megöli az egész szervezetet !
Sokan várjuk a temetést !
volvós
@Toby: Az a szép az egészben, hogy egymást nyírják ki !!!
Toby
@volvós: A gengszter módi csak ideig - óráig működik, aztán valaki mindig vádalkut köt és jönnek a boldog börtönévek a valamikori társak számára !
volvós
@Toby: Reméljük nem kell sokat várnunk a nagy napra !!!
Yoda69
Fogy a penz amit el lehet lopni, es most marakodnak a koncon. Nem veletlenul akarjak lenyulni a maradek manyup 200 milliardot.
nyanya001
Csak nyírjátok egymást !
Előbb kellett volna, akkor nem jutott volna ide az ország
ahol most van !
bencemacska
@Toby: ma, 14:47

Csak nehogy holmi ázsiai mentalitás életbe léptetésével eltemessék az alattvalókat is a vezérrel!!!
Dr. Felipe
Borul a szaros kártyavár melyet már sok sok éve várunk.
KERKA
Hacsak nem arra hajaznak, hogy ki vegye át Orbán helyét egy kormánybukás esetén.
kkalman
Mindig ez történik, ha valamelyik nyalonc megharagszik a másikra, mert az többet kapott.
világlátó
Olvasva a különböző háttértájékoztatókat és a hozzászólásokat, nincs semmi újdonság a jelenség ben. Egyesek már nem bírják sem fizikailag, sem lelkilegezt az egyre vészterhesebb nyomást, mások meg éppen ezek helyére pályáznak vakbuzgóságukban aprítva a porcelánt. Megint mások az üzleti pozíciókba vágynak átnyergelni kormányzati pozícióikból, menekülni az intrikák elől. Megint mások abban lelik örömüket hogy intrikálnak, mószerolnak.Minden igyelkezet mögött a még megszerezhető készpénz áll. Már nem elég a beosztás, mert az ma van, holnap ki tudja. A készpénz a lényeg, amíg van a kasszában. Ha a Lajos becsukta a páncélszekrényt, majd az Ildikó segít, mert ha nem, még elő vehetem... no nem azt, hanem a kis információs fiókomból a bizonyítékokat.Ez olyan régi és mindig működőképes módszer nálunk Magyarországon / is /, hogy már tudjuk a történet végét is.Az az egyetlen szépséghibája ennek a produkciónak, hogy rámegy a társadalom, a gazdaság, a közmorál. Nemzetgazdasági miniszterünk hónapok óta tartó vergődése kitűnő szondája ennek a belső, feszültségekkel terhes állapotnak.
bakegya
@világlátó: orbán hívja a lajost...csakkk a kettőjük közötti megbeszélést kellett volna LEHALLGATNI- persze a csányi orán is érdekes lenne-de hát azok az üzleti bevállalások gondolom Svájcban vannak már rég bejegyezve-orbán az biztos, hogy csakkk a pénzmosodájának legalizálásán vesződik és nem a tüntetésekkel van elfoglalva-mintha nem is létezne a sikeres nemzeti szabadságharca...a lányait FRANCIA-NÉMET nyelvterületeken ékeli a gazdságba-Keletre csakkk alibi utakra ballag-hogy itthon mi van azt le se szarja.Vidám Ildikó-vargabötüs Misike azt hazudhat amit akar-az összeszokott maffia marad...jön a karácsony,mindenki azzal lesz majd elfoglalva!!!
mate03
@Dr. Felipe: Így szokott lenni ,amikor a maffia kettészakad! A régi főnők kapkod,az új jelölt meg kicsinálja! Az a baj hogy az árnyék maffia főnök a főrendőr! Ő csak dörzsöli a tenyerét,a piszkos munkát elvégzik helyette mások! Addig kell megszabadulni tőlük míg nemkéső!
kukac50
Lázár váltja Orbánt, ez lesz az átalakítás!
Yoda69
@kukac50: orban meg valtja adert, ader meg valtja lazart, oszt jonapot. Minden mehet tovabb, folytatjak.
magyarbakancs
Nincs hatalmi harc mert Orbán olyanokat gyűjtött maga köré akiket tud manipulálni,irányítani.
Meg zavarodás van mert ők mindig azt hiték magukról,hogy felkent félistenek és nem érheti őket kritika.
Az elmúlt hónapok ezt a mázat kikezdték a tiltakozások, és nem tudnak evvel mit kezdeni.
Nézd meg Orbánt bele van betegedve a 10-15 %-os szimpátia vezetésbe.
Bercifiu
@KERKA: Hát a csúcs gőrény, Lézer Jani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.