A francia rendőrség egyelőre nem azokat az orosz tengerészeket gyanúsítja, akik már Franciaországban várakoztak a hajó átvételére. ranciaország egy 2009-es katonai megállapodás értelmében 1,2 milliárd euróért épített és szállított volna le az oroszoknak két Mistral osztályú kétjáratú támadóhajót. A helikopterhordozókat időben megépítették a franciaországi Saint-Nazaire kikötőjében, Francois Hollande francia elnök azonban november végén bejelentette: nem szállítják le a hajókat Oroszország ukrán válságban vállalt szerepe miatt. Hollande annak ellenére döntött így, hogy a hatalmas katonai adásvétel eleve mentességet kapott az Oroszország elleni uniós embargó hatálya alól.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hát persze, hogy nem az oroszok lopták el a cuccost, ők nem is olyanok...rajtuk kívül még Izrael szeret ilyen módon "gyűjtögetni"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.