Normális ember, aki figyeli a kormánypárt ámokfutását és az ehhez kapcsolódó magyarázatot, általában arra gondol, biztosan van egy evolúciós szint ezen a téren, ami alá már nem lehet süllyednie fideszes politikusnak. És akkor jönnek a Kósák, jönnek a Rogán

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szimba
Egyetértek.
L. Simon László az ATV Szabad Szemmel című műsorában először az említett mondattal, pontosabban magával az "urizálással" kapcsolatban azt mondta: szerinte is tartózkodni kell azoktól a dolgoktól, amik joggal idegesítik az embereket.
Az idő előrehaladtával, illetve a riporter, Mészáros Antónia kérdéseinek hatására azonban L.Simon egyre ingerültebb lett, és egyre kevésbé gondolta problémának az "urizálást", szerinte ugyanis mindezt csak a sajtó fújja fel.
Nem a politikusok emelgetik fel a karjukat és mutogatják, hogy az órájukat, hogy tessék lefotózni, milyen órát örököltem a dédpapától, hanem lefotózzák, és utána nem átallják azt írni, hogy XY Rolex órát villantott.” - Így az államtitkár, aki azt is hozzátette, hogy a sajtó bűne az emberek hergelése, bőszítése, rossz ösztönökre és irigységre való rájátszás.
A Giró-Szász András látványos meggazdagodásával kapcsolatos kérdésre reagálva L. Simon már szinte kimondottan kedvezőnek tartotta a politikusok luxus-életét, mondván: "nincs azzal gond, ha vagyonosak a politikusok, mert így arra tudják fordítani az idejüket, hogy a közjót szolgálják".
Végül még annak kapcsán is megrótta a sajtót, hogy ilyen csip-csup yachtos, órás, úzómedencés-villás ügyek helyett miért is nem a kormány programjával vagy a Budai Vár felújításával foglalkoznak.
Sokba fog kerülni a Miniszterelnökség Várba költöztetése, de mindannyiunk örömét fogja szolgálni
A kormányellenes tüntetésekkel kapcsolatban L. Simon azt mondta: „Önök mindent meg is tesznek azért, hogy ez így legyen." Szerinte a média ahelyett, hogy a kormány programjával vagy a Budai Vár felújításával foglalkozna, Lázár János órájával hergeli a közönséget.
Takarodj!
Takarodjatok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Imádom Banditát, most is a velejéig igazat írt. Szerintem is remek írás, köszi Bandita! (megölelget)
Vasárnapiiskolás
Meg sem kellett volna születni ezeknek a patkányoknak!!!
BANDITA1
@Desischado: (elpirul, de csak szerényen)
soljanka
Hát igen: én néztem ezt a köcsögöt és lefagytam a demagóg, cinikus, erőszakos propaganda dumájától.
Bandita viszont megfogalmazta, amit éreztem.
L. Simon viszont xarik rám és Banditára.
Mert ő van döntéshelyzetben. (:
coni
Addig amíg van 2M autista szavazó aki se lát se hall az egészből semmit, addig nyugodtan virgonckodhatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.