A volt Energol-vezér a tárgyalásáról üzent a Fidesz frakcióvezetőjének, aki Gyurcsányozással válaszolt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Szóljon már valaki neki, hogy az elmúlt 4 évben ők kormányoztak!
Ez a Gyurcsányozás már szánalmas.
Törölt felhasználó
Eljön még az az idő is, hogy majd rogánozni fognak..:)
Kamcsatka
Na most akkor hogy tudhatjuk meg, hogy a két köztörvényes bűnözőből éppen melyik hazudik?
levi
@Kamcsatka: Ne törd a fejed, mindegyik hazudik.
"Két politikus találkozik:
-Hogy vagy? -Hazudja az egyik."
szandokan
@soljanka: Amikor egy párt 8 éven át folyamatosan tesz tönkre egy gazdaságot, úgymond lenullázva, milliárdos hitelekkel, akkor szerinted onnantól már csak a mostani 4 év a lényeg?
Desischado
Azért portiknak egy cseppet jobban hiszek, de az egyik 19, a másik egy híján 20!
pbalage
@szandokan: fél éve vagyunk hatalmon, ezt ne felejtsd el, és mindenről Gyurcsánybajnai tehet, ez a legfontosabb!
Törölt felhasználó
@szandokan: És amikor egy párt 4 éve van hatalmon ellop mindent ami mozdítható ezermilliárdos nyugdíjakat, stb.. akkor onnantól szerinted csak az azt megelőző 8 év a lényeg..:)
Dr. Felipe
@szandokan: 2010 ben csak a fideSS propaganda szerint volt lenullázva az ország de nem a valóságban.
Az ország most van kifosztva. Amúgy sajnállak mert keserves lesz az ébredésed a következő években, ugyanis még csak most jön a fekete leves. A keserű ébredés évei jönnek majd meglátod.
szandokan
@ziziplanet: Valamiből vissza kellett fizetni az IMF hitelt, mielőtt még jött volna a csődeljárás...
szandokan
@Dr. Felipe: Azt kihagytad, hogy meg még szerinted...Ne aggódj az én életem miatt egyébként.
Törölt felhasználó
@szandokan: igen az 1200 milliárd volt a 3000 ezerből. Mellesleg a fidesz hivta le az utolsó részletet. Abból az imf hitelból aminek fele annyi kamata volt, mint egy sima piaci hitelnek vagy harmad annyi kamata volt, mint egy állampapírnak...amire vertük a mellkasunkat, hogy nem szorulunk hitelre. Persze mert 10%-os állampapírban adósították el az országot. Ebbe inkább ne menjünk bele..:) Ismerem a propaganda szöveget és szerintem te is az enyémet..:)
szandokan
@ziziplanet: Ahogy mondod, kár egymást fárasztani. Azért az érdekes, hogy mostanság már nem tud emberi módon társalogni egy Fideszes meg egy nem Fideszes, sőt gyűlölik is egymást, és akár látatlanból is ellenségekké válnak. Normális ez szerinted?
pbalage
@szandokan: szerintem nem normális, legyen mindenki fideszes, és közösen megvédjük a hanyatló nyugattól a megérdemelt pénzeinket.
ÉLJEN A FIDESZ!
Törölt felhasználó
@szandokan: Nagyon sok fideszes, jobbikos barátom van, de nem anyagi, vagy más felszínes dolgok alapján ítélik meg a másikat, mint te! Próbálják a szegénységet, gazdaságot beskatulyázni. Én nem utállak, pont hogy azok alapján nem vagy szimpatikus, ahogy érvelsz itt sokszor. Én aztán nagyon is nyitott vagyok, sok mindent befogadok, elfogadok és jónak tartok a jobb oldalról és erről órákat szoktunk beszélgetni azokkal a barátaimmal, akik amúgy más véleményen vannak.
Dr. Felipe
@szandokan: Aggódik a franc, csak jeleztem hogy a fideSS propagandistáknak keserű lesz az ébredés. Szar lesz rádöbbenned hogy vicctor nem is államférfi hanem szimpla kis bűnöző aki egy egész országot véreztetett ki a segítségeddel.
soljanka
@szandokan: "Orbán Viktor a német Frankfurter Allgemeine Zeitungnak (FAZ) azt mondta, hogy a kontinens "kalapot emelhet Magyarország előtt", mivel Európában senki nem tett annyit az államháztartás egyensúlyának helyreállításáért, mint az egymást követő két magyar kormány." 2010. november
soljanka
@szandokan: Amúgy arról van szó, hogy Rogán hazudik. És ezt Gyurcsányozással szeretné leplezni.
Mint írtam: szánalmas.
szandokan
@Dr. Felipe: Ha kiderül róla, hogy valóban az, akkor semmi nem fog történni részemről, tudod, én őt nem szeretem, nem imádom, nélküle is megvagyok. Egyébként miért is az én segítségemmel? Ha jól tudom, én semmi rosszat nem teszek az embereknek semmilyen fronton, de még az államháztartást is rendesen gyarapítom. Egyébként ebben a "kivéreztetett" országban jobban élnek az emberek, mint eddig bármikor.
Dr. Felipe
@szandokan: Mert te szavaztad be a hatalomba.

"Egyébként ebben a "kivéreztetett" országban jobban élnek az emberek, mint eddig bármikor."

Aha, a fideSS propaganda szerint mert csak jóvilágukban, kalandvágyból mennek el külföldre az emberek. Mondta a nagyember, és majd visszajönnek. Álmodj csak tovább kicsi szandokán, én nem zavarom meg az álmodat, úgyis felébredsz egyszer.

Most kicsekkolok mert holnap is meló.
kkalman
Mindkettő hazudik. Portik, hogy védje magát, Tonyónak meg a vérében van.
kkalman
@szandokan: Kérlek, egyszer legalább menj el Orosháza környékén az apró falvakba, és ott nézd meg mennyivel éknek jobban az emberek, mint eddig bármikor. Beszélgess velük, és sokat megtudhatsz a jobb életről.
Csak jóindulatom jeléül nem küldelek Szabolcsba, vagy hívlak az Ormánságba. Ezeken a helyeken biztos hogy csodát látnál a jobb élet helyett.
szaboria1
@szandokan: Bocs előbb rossz gombot nyomtam. Az emberek te szerinted jobban élnek mint bármikor? Na erre kellene egy szavazást indítani akkor lepődnél meg igazán. Amikor a nyugdíjasoknak nem a gyermekeik segítenek hanem fordítva ők próbálják meg segíteni, hogy valahogy megéljenek. Amikor mi még aktívdolgozók voltunk mi a szüleinket támogattuk most meg fordítva lett ez a legújabb helyzet.
coyote3
Azt nem tudom, hogy Portik hazudik-e, de hogy rogán hazudik, az tuti...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.