A volt Energol-vezér a tárgyalásáról üzent a Fidesz frakcióvezetőjének, aki Gyurcsányozással válaszolt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Dr. Felipe: Ha kiderül róla, hogy valóban az, akkor semmi nem fog történni részemről, tudod, én őt nem szeretem, nem imádom, nélküle is megvagyok. Egyébként miért is az én segítségemmel? Ha jól tudom, én semmi rosszat nem teszek az embereknek semmilyen fronton, de még az államháztartást is rendesen gyarapítom. Egyébként ebben a "kivéreztetett" országban jobban élnek az emberek, mint eddig bármikor.
Dr. Felipe
@szandokan: Mert te szavaztad be a hatalomba.

"Egyébként ebben a "kivéreztetett" országban jobban élnek az emberek, mint eddig bármikor."

Aha, a fideSS propaganda szerint mert csak jóvilágukban, kalandvágyból mennek el külföldre az emberek. Mondta a nagyember, és majd visszajönnek. Álmodj csak tovább kicsi szandokán, én nem zavarom meg az álmodat, úgyis felébredsz egyszer.

Most kicsekkolok mert holnap is meló.
kkalman
Mindkettő hazudik. Portik, hogy védje magát, Tonyónak meg a vérében van.
kkalman
@szandokan: Kérlek, egyszer legalább menj el Orosháza környékén az apró falvakba, és ott nézd meg mennyivel éknek jobban az emberek, mint eddig bármikor. Beszélgess velük, és sokat megtudhatsz a jobb életről.
Csak jóindulatom jeléül nem küldelek Szabolcsba, vagy hívlak az Ormánságba. Ezeken a helyeken biztos hogy csodát látnál a jobb élet helyett.
szaboria1
@szandokan: Bocs előbb rossz gombot nyomtam. Az emberek te szerinted jobban élnek mint bármikor? Na erre kellene egy szavazást indítani akkor lepődnél meg igazán. Amikor a nyugdíjasoknak nem a gyermekeik segítenek hanem fordítva ők próbálják meg segíteni, hogy valahogy megéljenek. Amikor mi még aktívdolgozók voltunk mi a szüleinket támogattuk most meg fordítva lett ez a legújabb helyzet.
coyote3
Azt nem tudom, hogy Portik hazudik-e, de hogy rogán hazudik, az tuti...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.