Ha valaki tudni akarja, honnan fúj a szél Portik-ügyben, akkor Szilvásy György volt titokminisztert és Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt kell megkérdeznie – jelentette ki Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kedden az MTI-nek.

A kormánypárti politikus arra reagált, hogy Portik Tamás az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt folyó büntetőper aznapi tárgyalásán arról beszélt: Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hazudik, amikor azt állítja, hogy nem ismerik egymást.

Rogán Antal hangsúlyozta: Portik Tamás egy rengeteg bűncselekménnyel – a többi között gyilkossággal – megvádolt bűnöző. Aki egy bűnöző szavának hitelt ad, az magára vessen – jelentette ki. "Nem én találkozgattam rendszeresen Portik Tamással, hanem Gyurcsány Ferenc volt titokminisztere, Szilvásy György" – hangoztatta a fideszes politikus, jelezve: aki tudni akarja, hogy honnan fúj a szél, annak ebben az ügyben is a két szocialista politikust kell megkérdeznie.

Megjegyezte azt is: hangfelvételek formájában bizonyíték is van arra, hogy Szilvásy György maga volt az, aki megbízta Portik Tamást, hogy járasson le vezető fideszes politikusokat. Rogán Antal felidézte, azon az ő neve is elhangzott.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Antónió rogánó, ezt a szart már nem tudod lemosni magadról, rád száradt örökre. Hiába erőlködsz az arany WC keféddel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jegor
Nekem Pintér Sanyi ugrik be,Amikor megkérdezték tőle:Ön találkozott Clodóval?Igen,de akkor nem tudtam hogy ő a Clodó!Csipás Tóni sem tudta hogy ő a Portik.
joopapa
Te arogáns tonyo, nem a Gyurcsányék adtak a Portik élettársának occsóért üzletet hanem te! És elég gyerekes e za védekezés, te agyalágyult!
nezelodo
"jegor
Nekem Pintér Sanyi ugrik be,Amikor megkérdezték tőle:Ön találkozott Clodóval?Igen,de akkor nem tudtam hogy ő a Clodó!Csipás Tóni sem tudta hogy ő a Portik."

Sanya bá'-t az olajos Nógrádi gyereke sem láthatta a tanyájukon, a pénzzel töltött táskájával együtt elfele, mivelhogy a Sanya bá' se látta őt! Tökéletesen meggyőző érvelés a bíróságon!
karma1
@nezelodo: Gondolhatod: ha valaki becsukott szemmel vegig tudja csinalni ezt a tranzakciot, akkor tenyleg nem is lattak egymast, igaz?...:o)))

Valoban gyerekes kiserletezes az igazsag eltagadasara...:o(((
rosalinda57
Attól még,hogy nem rendszeresen találkoztak, attól még találkozniuk kellett. Ha másért nem az üzlettárs miatt. Ja - ha Portik megemlítette az öreg Pintért, akkor néminemű köze lehetett neki is az egészhez !
mate03
@joopapa: Simont minden vád alól felmentették! Toncsi!? Innen kérdem!? Téged kifog felmenteni? Talán a felettünk lévő,ha a letöltendő tíz év alatt sokat könyörögsz hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.