Jogerősen nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Hajdúböszörményi Járásbíróság szerdán gyorsított eljárásban azt a hajdúnánási férfit, aki késsel elvágta a szomszédja kutyájának a nyakát – közölte a hajdú-bihari főügyész.

Pocsai Edit elmondta: a 19 éves vádlott november 6-án Hajdúnánáson egy társasház udvarán a szomszédja 6-7 hónapos kutyájának a nyakát késsel úgy vágta el, hogy az állat gégecsövét is átmetszette. Tettét az váltotta ki, hogy a kutya a férfi ablaka alatt felhalmozott szemétben keresgélt élelmet, és eközben széthordta a szemetet. Az állat elvérzett, a bántalmazást követő napon pusztult el – ismertette a főügyész.

A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, aki jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését tölti. A vádlottat szerdán gyorsított eljárásban nyolc hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte a bíróság – jelezte Pocsai Edit.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Valóság34
lassan kutyáknak ugyan olyan jog hatalmuk lesz mint az embereknek! durva...Ez csak egy állat, ami arra születik hogy szolgáljon és meghaljon...pont vége...és nincs köze szívtelenséghez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.