Akár több száz vagy ezer per is indulhat a Belügyminisztériummal (BM) szemben, ha az egykori korkedvezménnyel nyugdíjba ment rendvédelmisek felbátorodnak azon, hogy egyik kollégájuk első fokon pert nyert a tárca ellen, miután a Fővárosi Törvényszék szerint Pintér Sándor belügyminiszter megsértette a rendőr személyiségi jogait. A békés megyei volt rendőr ötszázezer forint sérelemdíjban részesülhet, ha a másodfokú bíróság az ítéletet helyben hagyja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Csak egy a probléma, hogy ezt is a mi adónkból fogják fizetni nem a sintér sanya pénzéből! Pedig telne rá neki a szerény milliárdjából!!!
Toby
Belügyi Béla is szopáson van ! A mocskos gengsztere - "amelyik" 48 éves korában ment nyugdíjba ! - egy gátlástalan, tetves maffiózó !
Akiket visszarendeltek, egyszerűen nem kapnak értelmes munkát, az egészségi alkalmasság limitjét is úgy állították fel, hogy az egy 18 évesnek is becsületére válna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.