A miniszterelnök szerint John McCain mondatai szélsőségesek, és elmondta: csütörtökön beszélt Vida Ildikó NAV-elnökkel, és megbeszélték, hogy André Goodfriend "ködös és zűrös hablatyolását" jogi úton meg kell támadni. "Azonnal pert kell indítani rágalmazás, jó hírnévhez való jog sérülése miatt". Arra a kérdésre, hogy készül-e a magyar kitiltási lista, talányosan azt válaszolta, úgy fognak eljárni, ahogy egy függetlenségére büszke államnak el kell járnia. Arra, hogy mi a helyzet, ha bebizonyosodik a korrupció, a kormányfő azt válaszolta: ha korrupciós bűncselekmény bizonyosodik be, "akkor az embert Magyarországon bezárják".

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Juhász István
Dear our friend, mr. OV! Jogvégzett embertől fura ötlet egy védettség alatt álló diplomata ellen pert fontolgatni. Persze, arra jó lenne az egész, hogy még harsányabban röhöghessen rajtunk a világ. Nem támadta meg senki hazánkat, csak önt, m. elnök úr, egy személyben. Gondoljon arra, hogy - bár ön nem igy gondolja, de ön nem azonos a magyar néppel. Ha egyáltalán magyar...bocs, nem vagyok rasszista, mindenki magyar, akit annak anyakönyveztek.
coyote3
Ez a Gyurcsány megint felpöckölte ezt a cseppnyi Amerikát és megint támadják hős szabadságharcosunkat és hűbéreseit...
picike
A macska egeret fogott előbb játszik az egérrel nagyon jól eljátszik és a végén ketté harapja az egeret és megeszi , a kérdés ki a macska és ki az egér , ez már nem játék . ha én mellettem elmegyen illetve halad a nagy autó illetve Busz és én csak kis terepjáróval vagyok én bizony elhuzom a csikot . csak józan gondolkodás szül kiváló eredményt. Nagyon megfontolt lépés a döntő . Ha viszont én a kisautóval vagyok de az védettséget kapok én vagyok az erősebb és legyőzöm az ellenfelemet. Szabad erős gondolkozás segit .
miazavalami
@coyote3: Na ez még jobb mint a délutáni volt! :-)))
picike
A Magyar állampolgárt Magyarország vizsgálja és Itéli ha szügséges ,ha engemet más ócsárol idegen hozzám és alaptalan a vád én figyelmen kivül hagyom amig ő nem lép velem szenben valami oknál fogva ez a türelmi játék . A jó hirnevemet megvédi a saját hazám is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.