A miniszterelnök szerint John McCain mondatai szélsőségesek, és elmondta: csütörtökön beszélt Vida Ildikó NAV-elnökkel, és megbeszélték, hogy André Goodfriend "ködös és zűrös hablatyolását" jogi úton meg kell támadni. "Azonnal pert kell indítani rágalmazás, jó hírnévhez való jog sérülése miatt". Arra a kérdésre, hogy készül-e a magyar kitiltási lista, talányosan azt válaszolta, úgy fognak eljárni, ahogy egy függetlenségére büszke államnak el kell járnia. Arra, hogy mi a helyzet, ha bebizonyosodik a korrupció, a kormányfő azt válaszolta: ha korrupciós bűncselekmény bizonyosodik be, "akkor az embert Magyarországon bezárják".

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Hát ez még nem éppen hadüzenet, de már alakul.
Yoda69
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mogyi
Drága aranybogaram!Hogy a túróba akarod ezt a dolgot jogi útra terelni?
nyanya001
“Amióta 2010-ben Orbán Viktor miniszterelnök hatalomra jutott Magyarországon, azóta antidemokratikus változásokat eszközöltek az alkotmányban, korlátozták a magyar bíróságok függetlenségét, civil szervezeteknél razziáztak és indítottak ellenük eljárásokat, korlátozták a sajtószabadságot, és még sorolhatnám. Ezek az intézkedések veszélyeztetik az intézmények függetlenségét, és azokat a fékeket és ellensúlyokat, amelyek a demokratikus kormányzáshoz szükségesek. Ezért mélyen aggódom a demokratikus normák magyarországi gyengülése miatt.

Ezeket az aggodalmaimat sokan mások is osztják. A Velencei Bizottság egy 2013-as jelentésében az áll, hogy Orbán Viktor alkotmánymódosítása fenyegeti a demokráciát és a jogállamiságot Magyarországon. Megállapítják, hogy az új alkotmány egyes paragrafusai ellenkeznek az alapvető jogokkal és az európai normákkal, és ahhoz vezethetnek, hogy roncsolják az Európa Tanács mindhárom alapvetését: a hatalmi ágak megosztását, az emberi jogok védelmét és a jogállamiságot.

huppa.hu/orban-viktor-szemelyisegi-jogai/
Clavigo
Megbeszéltem Vida Ildikóval..."".. Remélem tolmács nélkül is sikerült. Vazze ,Goodfriend lemegy hídba a röhögéstől,,ha beperlitek.,de a környéken minden politikus szintén ,a civilizált országokban.:) :)
Clavigo
Úgy 4-5 év után,,szeretnék látni egy fitymasz-proletárt,,egy igazi birkamenetes szabaccságharcost,,aki még mindig nagykanállal eszi kegyes Urunk ((ÁÁÁldassék a neve )),,agymenéseit,agyatlan eszmefuttatásait..
papa.49
Hülye hazugovics nem perelni kell hanem levonni a konzekvenciát, és eltakarodnod a büdös 3.14. ba, oszt. jónapot!!!
Toby
Na vazze, keményen akad a tű a lejátszón, már megint "báncsák a magyarokat" !
Pedig csak egy vödör szarkupac kap állandóan arra a primitív agyára !
Senara
Csapataink harcba küldve . Zselé több tiszteletet , Vida becsületsértési per ,szenátor vén hülyézve , fecni lobogtatás , bizonyítékot a mutyikra de ízibe , mert olyan nincs .
toldy
Az én függetlenségemet éppen Orbán veszélyezteti,nem az amerikaiak.Fog még Orbán is állni a bíróság előtt.
Gyuri Géderről
Kedves "Vezérem"? Ki baszta el az ország függetlenségét? A Napi.hu beszámolója szerint Orbán arról is beszélt, hogy "nekünk nem érdemes pitizni", "azt kell tennünk amit az oroszok mondanak" - vagyis nem érdemes a Déli Áramlat megépítéséért lobbizni. Az oroszok döntöttek, ehhez a helyzethez kell igazodni.
EcsiAntal
@toldy: Mit is mondott Fecó ??? ellehet menni innen --fogadj szót neki !!!
vukkocska
Nagyon jól tudja, hogy semmiféle pert nem fog indítani. S ne keverje bele már megint Magyarországot a baromságaiba. Hívei megint biztos örülnek, hogy vezérük megvédi Magyarországot. De hogy az egész Fidesz frakcióban nincs egy normális ember sem???
Knapp75
És ennek az embernek jogi diplomája van...
Elképesztő.

Mi lett volna vele a szakmájában?!
m.macskosz
@EcsiAntal: hvg.hu/w/20120618_szeles_tota_/
Nem @toldy: -nak és nem a kisembereknek mondta, próbáld megérteni!
TASzSz
1 gond van csak: szél ellen pisilünk megint! Dollármilliókba fog ez kerülni a honpolgároknak, főleg ha nemzetközi bíróságra viszik! Mint annak idején a new yorki SEUSSO-perek 1993-ban!
Vasárnapiiskolás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Juhász István
Dear our friend, mr. OV! Jogvégzett embertől fura ötlet egy védettség alatt álló diplomata ellen pert fontolgatni. Persze, arra jó lenne az egész, hogy még harsányabban röhöghessen rajtunk a világ. Nem támadta meg senki hazánkat, csak önt, m. elnök úr, egy személyben. Gondoljon arra, hogy - bár ön nem igy gondolja, de ön nem azonos a magyar néppel. Ha egyáltalán magyar...bocs, nem vagyok rasszista, mindenki magyar, akit annak anyakönyveztek.
coyote3
Ez a Gyurcsány megint felpöckölte ezt a cseppnyi Amerikát és megint támadják hős szabadságharcosunkat és hűbéreseit...
picike
A macska egeret fogott előbb játszik az egérrel nagyon jól eljátszik és a végén ketté harapja az egeret és megeszi , a kérdés ki a macska és ki az egér , ez már nem játék . ha én mellettem elmegyen illetve halad a nagy autó illetve Busz és én csak kis terepjáróval vagyok én bizony elhuzom a csikot . csak józan gondolkodás szül kiváló eredményt. Nagyon megfontolt lépés a döntő . Ha viszont én a kisautóval vagyok de az védettséget kapok én vagyok az erősebb és legyőzöm az ellenfelemet. Szabad erős gondolkozás segit .
miazavalami
@coyote3: Na ez még jobb mint a délutáni volt! :-)))
picike
A Magyar állampolgárt Magyarország vizsgálja és Itéli ha szügséges ,ha engemet más ócsárol idegen hozzám és alaptalan a vád én figyelmen kivül hagyom amig ő nem lép velem szenben valami oknál fogva ez a türelmi játék . A jó hirnevemet megvédi a saját hazám is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.