Oroszország és Szlovákia megkötötte az orosz kőolaj szállításáról és tranzitjáról szóló államközi megállapodást - közölte az orosz energiaügyi minisztérium pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
... és mit szól ehhez az Eu. Kiderül, hogy itt minden szomszéd biztosítja magát, csak mi maradunk energia nélkül?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@tivoli: Ebben az országban általában mindenki jól jár aki nem dolgozik és közel van a tűzhöz. Remélem nem indítják be :-(( Igaz arra sem gondoltam volna már hogy valaha beindul a szénbányászat.

hvg.hu/itthon/20120702_megyek_uranbanya_jelentes/
tivoli
@Mobil123: Köszi a cikket, érdekes volt. Vajon mire mentek a kutatások. Lesz bánya, vagy nem lesz bánya?
tivoli
@Mobil123: Jut eszembe, a szoci időkben a nemzetközi piacon kapós volt az uránérc főleg a Szovjetunióban. Adtak is érte sok mindent, gondolom most se lenne másként ha a magyar állam termeltetné ki, értékesítené szabadon, és nem ki tudja milyen idegen vállalkozások kezére adnának.
Mobil123
@tivoli: Hát most hogy így mondod hirtelen eszembe jutott hogy esetleg ha megnyitnák akkor nem e ez lenne a putyin hitel egyik záloga (bár nem tudom mennyi cucc van lent!) de a magyar bányász életét nem kockáztatnám semmi pénzért!
Ki tudja mi lett a kutatások eredménye vagy talán tudják de majd a megfelelő időben kiderül. (és van egy olyan érzésem hogy a munkanálküli magyar más lehetőséget nem látván bevállalja a munkát!:-( )
tivoli
@Mobil123: Még az is lehet, hogy uránércért cserébe megépítenék a reaktort.
Ez a bányászlét meg relatív. Sokan bevállalnák (szerintem) az átlagbér sokszorosáért. S mindenkinek szuverén joga, hogy mit akar dolgozni ha megfelelően van fizetve.
Mobil123
@tivoli: Tudom hogy igazad van a munka vállalás szempontjából de azért még sem mindegy mit dolgoznak , hol az emberek. (ez csak az én szívem mondatja velem de nyilván mindenkinek maga kell eldöntenie mit csinál)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.