Mindenkit várunk május 30-án 19. 00 órától Budapesten a Várkert Bazár elé, ahol a közmédia hírhamisító vezetője meg akarja rendezni a listavezetői “vitát”. Lesz kivetítő, kövessék velünk a bohózatot, amivé Orbánék akarják zülleszteni az egyik legalapvetőbb demokratikus eszközt. A helyszín emblematikus, hiszen itt szokta tartani a miniszterelnök az évértékelőit és innen pár méterre szokott a veje a Félix nevű luxus étteremben a fideszes elittel pezsgőzni – kezdte Magyar Péter közösségi oldala bejegyzését.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hajrá Magyar Péter !

Hajrá TISZA Párt !
Béla333
Nem is értem, miért nem a MTVA székházában tartják a "vitát" a Kunigunda utcában?
Akkor ez lesz MP és a Tisza párt "évértékelője", csak nem szűk körben, hanem nagy nyilvánosan...!!!???
kereső
Nem tudom mégis mit várt MP? Vagy a Tisza párt , ha úgy tetszik. Hiszen annyit javitott az MTVA az előző évekhez képest, hogy nem egyenként adott 5 percet az ellenzék pártjainak, hogy képviselőjük elmondhassa a párt álláspontját az adott ügyben, hanem most egy helyre szól a "meghivó", és minden pártnak akik összegyújtötték a lista állitáshoz szükséges aláirásokat, és kaptak + 3 percet, amúgy demokratikusan. És nnagy tévedés, ez nem a pártokról szól...hanem a választókról, és nem csak ez hanem a többi EP listavezetői vita IS! Amit amúgy teljesen demokratikusan a fideSS és a Tisza párt listavezetője negligál...akkor most mire ez a szép szólam:" a legalapvetőbb demokratikus eszközról". Nem a várkertnél kell tüntetést szervezni, hanem elmenni a kunigunda utcába és ott követelni ennek a peticiónak a beolvasását. Akár erővel is, ahogyan tették 2018-ban többen. Lássuk már ki a legény a gáton, amikor a szavazók érdekeiről van szó, nem az one man showról. A pezsgózésről meg csak annyit, hogy fél éve még te is ott ültél, jobbodon rogánnal, balodon meg orbánnal.. a zárt körú elittel.Bocsánatot mikor kérsz a 10 évért?
kereső
Az is bolond lesz, aki ezek után egyáltalán részt vesz az egész "bohózaton"'=EP választás. Ez az egész az Unió lejáratása " EP választási vita " cimén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.