Felszólítjuk a Fideszt, hogy végre szabaduljon meg Fodor Ibolyától és a hozzá hasonló bűnözőktől, továbbá kérjen bocsánatot a választóktól azért, hogy egy hazaárulózó, hazug képviselőt ajánlott a bizalmukba! - írja sajtóközleményében az Együtt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Milyen érdekes nem? Amikor a fidesz volt ellenzékben fele ekkora dolgokért habzó szájjal verték az asztalt éjjel nappal. Most meg mosdatják a saját embereiket. És a sok vadbarom ezekre szavazott...mennyire kell vaknak lenni ahhoz, hogy ezt ne lássa az ember?
lópicigáspár
@Hellcat: Erre kaptak felhatalmazást! :-( Egyébként ebből is látszik, hogy mennyire "töketlen" a most magát ellenzéknek nevező társaság!
Hellcat
@lópicigáspár: Hát már elég régóta töketlenek. Egyébként meg az a fidesz aki esetleg mégsem erre adott felhatalmazást az ilyenkor mit csinál? Csendben kussol? Nem kéne háborognia? Szánalmas országban élünk. Halálra van ítélve és a fidesz a hóhér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.