Csökken a Fidesz népszerűsége a közvélemény-kutatások szerint. Tüntetések, kitiltási botrány, és nyilvánosságra kerülő politikusi vagyonok. Ezek állhatnak a háttérben. (Hír24).

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ki kell menni az emberek közé: a piacra, a boltokba, a tömegközlekedésre és hallani lehet, hogy O.V. milyen népszerűségnek örvend.
Szidják, átkozzák, finoman szólva nemkívánatos személynek tartják. Az alvezéreiről hasonlóan vélekednek, sőt, őket ha lehet még inkább eltakarítanák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Knapp75: De ha tudod, hogy mit jelent, miért vársz tőlem megerősítést? Látszik mennyire bizonytalan, labilis személyiség vagy!
Knapp75
@verőce21: Nem azt kérdeztem, hogy mit jelent, te setét, hanem azt, hogy te mit értesz alatta! Milyen értelemben, milyen tartalommal használod!
Ennyire bonyolult?!

Az, hogy te nem vagy képes értelmes választ adni, az nem az én személyiségemről szól, hanem a te szellemi képességeidről. ;)
Tipikus fideszes nyomi vagy, aki azt sem tudja, mit beszél, és azt hiszi, hogy ha mindig mellébeszél válasz helyett, akkor ő most "érvelt".
Ebben mondjuk megerősítettél.
Knapp75
@verőce21: Hja és tudom, hogy a fideszeseknek a sz@r memóriájuk adja a védettséget a gonosz világ ellen, de azért emlékeztetlek, a kérdésem onnan jött, hogy te privatizáló komcsikról kezdtél el hadoválni!
Kiokosítottalak, hogy ez baromság, erre most arról beszélsz, hogy én megerősítést várok tőled! :D
Nem, én azt várom, hogy ha ideböfögsz valamit, akkor védd meg érvekkel!
Nehéz dolog, mi?

Na az ilyen szavazók miatt vannak Orbánéknak egyszavas és tőmondatos üzeneteik!
Kár bonyolítani: rezsicsökkentés. Uff.
hetöndöe
@Knapp75: Hát türelmed az van rendesen,nem gyógypedagógus vagy?:-)))
Knapp75
@hetöndöe: Néha annak érzem magam... ;)

Igazából idegesítenek ezek az elvakult papagájok, mert egyszerűen nem lehet velük kommunikálni! Ami nem illik a ködös világképükbe, arra egyszerűen nem reagálnak vagy kifejezetten mellébeszélnek. A sunyik direkt mellébeszélnek, az ostobák fel sem fogják, hogy lehetnének önálló gondolataik is...
Ezt a mellébeszélést alapból nagy bunkóságnak tartom és nem megyek el mellette szó nélkül.
Ha választ ír, akkor válaszoljon. Ha nem képes rá, akkor emlékeztetem a témára.

Hja, volt a "való világban" is pár száz megbeszélésem, ha kérdeztek, egyenes választ adtam, ha én kérdeztem, ugyanezt vártam el. Működik.
Persze aki Obersovszky alákérdezéséhez szokott és ahhoz, hogy válaszként jöhet a fideszes költészet, annak ez talán fura. hehe
Hja igen, "pedagógiailag" fontos, hogy a gyerekeim ne azt lássák, hogy szabad és megéri mellébeszélni! Ez sajnos több generáció problémája lesz a fideszes agymosás után.

Már a 4-5 éves gyerekeimtől is nehezen fogadom el a "de ő is" kezdetű kifogásokat, úgyhogy érthetően fideszes felnőttektől sem viselem el a dedós "de a komcsik", "d e a emút nyócév" mellébeszélést.

Tudom, hogy csúnya dolog, ha személyeskedek velük, de akiben annyi tisztelet sincs, hogy normálisan válaszoljon, az nálam egy alsó polcra kerül...
verőce21
@Knapp75: Nem kell azon rágódnod, mert értelmetlen, témához nem illő kérdéseket teszel fel, és nem válaszolnak rá neked, mert hülyének tartanak.
Ráadásul beszopsz egy csomó ugratást. Sok problémád lehet ebből az életben, javasolom, keress fel egy jó pszichológust.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.