Vasárnap délelőtt telefonon egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő a kétoldalú kapcsolatok perspektíváiról és a magyar-orosz energetikai együttműködés jövőjéről annak fényében, hogy a közelmúltban lezárult a Déli Áramlat projekt - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-vel.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alzheimer Fauna
A telefonszexről van elképzelésem, de azt nem tudom, hogy ilyen formában hogyan kivitelezhető az orál? Bár a miniszterelnökünk biztos találékony.
Ugyanakkor szívesen megkérdezném tőle (mivel az élet dolgaiban igen jártas), hogy ha valaki gyümölcsnapot tart – azért még lenyelheti?
Mobil123
Betojás!!! :-))) telefonon ?? És a vezír gondolom oroszul válaszolt : Da tavaris Putyin .
JAJMÁR
Egyeztetett? Miután bejelentette, hogy nem épül meg a Déli Áramlat? Érdekes "egyeztetés" lehetett telefonon.
papa.49
Megbeszélték mivel nem lesz Déli Áramlat, így az azeri gázt fogják tevebendőben szállítani Magyarországra, Putyin nem emelt kifogást...
A xargyártó már mindent elintézett, ez ügyben...
Clavigo
Vazzzze..a végén még behívja őket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.