Vlagyimir Putyin telefonon beszélt a magyar kormányfővel és a szerb államfővel a Déli Áramlat projekt lezárása utáni energetikai együttműködés lehetőségeiről - közölte a Kreml sajtószolgálata.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
- ugye, doktor bácsi, nem halok meg !
- Nem viktorka, csak szépen szedd a Putyin-tablettákat, aztán öblögess Putyin lábvízzel és időnklnt pucold ki a füleidet, hogy halld amit az utcán kiabál az sok néni és bácsi, mert ők is a gyógyulásodat szeretnék !
Juhász István
Lehallgatott telefonbeszélgetés: Zdrávsztvúj víktor! /szervusz Viktor / Nye nádá boityszja, já tut sztájú / nem kell félni, én itt vagyok! innen már nem kellett forditgatni, mert magyarul folytatta, forditóprogram segitségével: " ...Ha kell, a nálatok bevált békamenetre, csak szólj, és küldök, igaz, csak Ukrajnán keresztül, úgy 3 - 4. ezer tankot, párszáz repcsit. Csak mondd meg, miből- mennyi kell. Igy sokkal hatásosabban meg tudnánk téged védeni a mocskosok támadásaitól. Micsoda ..dolog az, hogy egy miniszterelnököt csak úgy, lediktátoroznak?? Ki hallott már ilyent??? No ezt próbálnák meg nálunm, a nagy Rasszijában...Pár éve egy rockzenekar ellenem énekelt, gyorsan be is csukattam őket. Engem mindenki imád,,és én is imádlak téged. A te leghivebb barátod: Vlagyimir

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.