A Fidesz parlamenti képviselőcsoportja fenntartásokkal, "erős pontosításokkal", de támogatja a Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester által felvetett drogtesztjavaslatot – közölte Rogán Antal frakcióvezető.

A politikus indoklásul azt mondta, hogy a drogszűréssel harcolni lehet a drogkereskedelem ellen. A legfontosabb módosítási javaslatuk között említette, hogy kiskorúak esetében a drogteszt eredményéről csak a szülő értesülhetne.

A VIII. kerületi polgármester terve szerint a politikusokra és újságírókra is vonatkozó drogtesztről Rogán Antal azt mondta: ez jogi kérdés, arról, hogy a politikusok és újságírók esetében a teszt hogyan lenne megvalósítható, a fideszes Gulyás Gergely konzultál majd az igazságügyi tárcával.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
De akkor már legyen a Kínai egygyermekes modell. Ha mégis születik egy második gyerek, ott azonnal elviszik az ország másik végébe és katonának nevelik, soha többé nem láthatja a családja. Ha jön egy harmadik, azt kényszerabortuszra kötelezik.
Ja. Hogy akkor nem lenne nyerő, az adókedvezmény beetetés és nem születne több közmunkás.
Senara
Mindegy mivel de a "birkák" ne velük(lopással ) foglalkozzanak ! "A legfontosabb módosítási javaslatuk között említette, hogy kiskorúak esetében a drogteszt eredményéről csak a szülő értesülhetne." ...Mi van ? Arrogáns te saját gyerekedről dönts .
JAJMÁR
Hát, ez nem lesz olcsó, de talán a tűcsereprogram helyett jó lesz egy lufinak !
(Nem véletlenül szólalt meg pont ő, ki van ez találva, csak az a baj, hogy nem ott lesz hatásos, ahol kellene.)
Most ezzel a h@lyeséggel foglalkozik az ország, aminek se füle, se farka.. pl. Mi lenne a következménynek a pozitív tesztnek?

Gondolom attól függne, kié, és lenne akiknek meg előre szólnak...?
Toby
Egyre erősebb az a meggyőződésem, hogy a gengszterek, a nagy imázsvesztés miatt akarnak bosszút állni az embereken.

Este mennék dugni, a Fidesz Központi Bizottságának Adminisztratív Osztálya engedi-e, illetve külön kérésre viszek szagmintát is, kérem megjelölni, hogy melyik ujjamon !
Juhász István
Mikt hablatyolunk mi itt össze? Rogán megmondta világosan, aki elfogadja a teszt ötletét, az drogellenes, aki pedig elveti az ötletet, az drogpárti. Egyszerű a dolog. Én már nem vagyok gyerek, de még az orvosnál is kapok egy pohárkát, menjek ki vele a vécére...A háziorvosom egy hölgy. Kitűnő orvos. Esetleg majd előtte kellene a mintát, ellenőrzötten leadnom, ha újságiró lennék? Ha meg nem jön semmi az izgalomtól majd besegit? És ha a segitségnek más hatása lesz? Neadjisten egy erekció? Segit majd befejezni, hogy végre a vizelet is meginduljon? Már alig várom...el kell mennem újságirónak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.