A Fidesz parlamenti képviselőcsoportja fenntartásokkal, "erős pontosításokkal", de támogatja a Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester által felvetett drogtesztjavaslatot – közölte Rogán Antal frakcióvezető.

A politikus indoklásul azt mondta, hogy a drogszűréssel harcolni lehet a drogkereskedelem ellen. A legfontosabb módosítási javaslatuk között említette, hogy kiskorúak esetében a drogteszt eredményéről csak a szülő értesülhetne.

A VIII. kerületi polgármester terve szerint a politikusokra és újságírókra is vonatkozó drogtesztről Rogán Antal azt mondta: ez jogi kérdés, arról, hogy a politikusok és újságírók esetében a teszt hogyan lenne megvalósítható, a fideszes Gulyás Gergely konzultál majd az igazságügyi tárcával.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
javaslo ne csak a javaslatban megjelölt csoportokat teszteljék. Az ország minden lakóját vessék alá drogtesztnek. Ne évente, hanem havonta.
1magyar
Inkább az állandó lakás nélküli és éhező gyerekeket tartó nők petefészkét kössék le ingyen, hogy ne tudjon szenvedésre szülni!!!
bencemacska
Épeszűséget nem lehet mérni?
Javasolnám minden kormánypártit megmérni!
36
De akkor már legyen a Kínai egygyermekes modell. Ha mégis születik egy második gyerek, ott azonnal elviszik az ország másik végébe és katonának nevelik, soha többé nem láthatja a családja. Ha jön egy harmadik, azt kényszerabortuszra kötelezik.
Ja. Hogy akkor nem lenne nyerő, az adókedvezmény beetetés és nem születne több közmunkás.
Senara
Mindegy mivel de a "birkák" ne velük(lopással ) foglalkozzanak ! "A legfontosabb módosítási javaslatuk között említette, hogy kiskorúak esetében a drogteszt eredményéről csak a szülő értesülhetne." ...Mi van ? Arrogáns te saját gyerekedről dönts .
JAJMÁR
Hát, ez nem lesz olcsó, de talán a tűcsereprogram helyett jó lesz egy lufinak !
(Nem véletlenül szólalt meg pont ő, ki van ez találva, csak az a baj, hogy nem ott lesz hatásos, ahol kellene.)
Most ezzel a h@lyeséggel foglalkozik az ország, aminek se füle, se farka.. pl. Mi lenne a következménynek a pozitív tesztnek?

Gondolom attól függne, kié, és lenne akiknek meg előre szólnak...?
Toby
Egyre erősebb az a meggyőződésem, hogy a gengszterek, a nagy imázsvesztés miatt akarnak bosszút állni az embereken.

Este mennék dugni, a Fidesz Központi Bizottságának Adminisztratív Osztálya engedi-e, illetve külön kérésre viszek szagmintát is, kérem megjelölni, hogy melyik ujjamon !
Juhász István
Mikt hablatyolunk mi itt össze? Rogán megmondta világosan, aki elfogadja a teszt ötletét, az drogellenes, aki pedig elveti az ötletet, az drogpárti. Egyszerű a dolog. Én már nem vagyok gyerek, de még az orvosnál is kapok egy pohárkát, menjek ki vele a vécére...A háziorvosom egy hölgy. Kitűnő orvos. Esetleg majd előtte kellene a mintát, ellenőrzötten leadnom, ha újságiró lennék? Ha meg nem jön semmi az izgalomtól majd besegit? És ha a segitségnek más hatása lesz? Neadjisten egy erekció? Segit majd befejezni, hogy végre a vizelet is meginduljon? Már alig várom...el kell mennem újságirónak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.