Kocsis Máté pénteken bedobott ötlete a diákok, újságírók, politikusok drogtesztjéről egyszerűnek hangzik, de a kormány vastag falakba ütközhet, ha valóban be akarják vezetni. Márpedig akarják. Összeszedtük a legégetőbb, egyelőre megválaszolhatatlannak tűnő kérdéseket.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: GergoV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Én csak egyet kívánok minden kurmánytagnak és fityesz potentáltnak, legyen 32 foguk de mind a 32 egyszerre fájjon!!! Aki meg ezt az agyament ötletet kitalálta az az összes mintát vizsgálja meg kortyolásos módszerrel!!!
bakegya
Dilettánsok-szakpolitikai kérdés-mibe fog kerülni ki fizeti-jogi környezet-még harmonizációs gondok-kemény falakba ütközhetnek-egyáltalán milyen felmérések támasztják alá szükségességét-HÁT EZ CSAKKK EGY ELTERELŐ HADMŰVELET EGY HÜLYÉNEK NÉZETT MAGYARORSZÁGON ,ILYET CSAKKK EGY CÖLÖP-TEKNŐS ÉRDEKÉT SZOLGÁLVA TALÁLHATTA KI VALAKI JÓPÉNZÉRT!...
mariaberta
El tudom képzelni, amint nagyjaink sorban állnak a budinál, és termelik Kocsisnak a nedűt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.