Az Egyesült Államok és Magyarország között kiváló a jogi együttműködés, beleértve a kölcsönös jogsegély-egyezményt - írta Twitter-bejegyzésében André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője hétfőn.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Abban a pillanatban, ahogy sikerül az OV mögött álló rendkívül instabil intellektussal rendelkező politikai vonalat az egzisztenciájukat sértő szankciókkal ellene fordítani, híveit és szavazótáborát a korrupciós botránnyal, a teljes nemzetközi elszigetelődés és Putyin ölelő karjainak rémével megosztani, kénytelen lesz egyre vakmerőbb diktatórikus lépéseket megtenni, de ez megállíthatatlanul felgyorsítja hatalmának amortizációját, EU-s pozícióinak feladását és forrásainak elapadását. És ekkor OV szavazóinak jó része is rájön, hogy Orbán Viktor sajnos nem egy nagy formátumú bölcs vezér, de még csak nem is egy nagy varázsló...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Orbán a "jogász" ismét aláfeküdt a pacinak. Legújabb hírek szerint ( a "legyen férfi" kapcsán ) A.G. nem mondhat le mentelmi jogáról, azt csak a küldő állam vonhatja vissza !
Hány libáért sikerültek a vizsgáid - orbán ?
bundi
@spu00: pedig a tojáshéj a jelek szerint még ott virít a luberódon...legalább is ha ilyen könnyen negvezetett a kisgömböc és népi zenekara...
kukac50
Kibújót keresi Orbán,hogy elcsendesedjen a botrány.
mate03
@spu00: Véleménye mindenkinek lehet!Még önnek is., Az én dolgom hogy elfogadom,vagy elvetem.Én az utóbbit választottam.Maradok tisztelettel.
Desischado
Csúsztat, taktikázik, mellébeszél és természetesen hazudik! Ez orbán megszokott taktikája. Az időre játszik, és terel, hátha elfelejtik a korrupciós ügyeket az emberek!
wagabund
azt mondta egy külügyes, hogy bármi, ami itt elhangzik, akár a parlamentben, akár az utcán tüntetéskor, akár az ügyvivő irodájában, azt az amcsi külügyben azonnal látják, és onnan írják a választ is...
ezek nem cserkészek...
...és pontosan tudják ki kicsoda, és melyik bankban mennyije van...

mi meg, mint annyiszor, csak állunk a sínek mellett és bámulunk a vonat után...erre sem sikerül felszállni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.