A magyar miniszterelnök férfiasságméregetést csinált a kitiltási botrányból, az amerikai ügyvivő szerint viszont megvan annak a jogi útja, amit el akar érni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Orbán elvtárs..feladták a szervát...Ha van jogsegély egyezmény,,miért a parlamentben téped a csúzli szádat ???Most "legyél férfi " vazzze...és indítsd el az ügyet,,ha mered. oszt jó napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ezt a kis pöcörőt már megint zsebretette Mr. Goodfriend.
Mobil123
Na more és polt ! lehet kérdezni ! Persze ha valóban tudni akarjátok mi a helyezet de tudjátok ti azt nagyon jól. Ennyit Goodfriend perléséről!! Idióták Lomnicivel az élen!
wagabund
nincs itt semmi baj..ez mind csak színjáték. az ügyvivő a macska, ezek meg az egeret játszák...
csak idő kérdése, mikor únja meg a macsek a pofozkodást...jön a főnöke, addig még talán, aztán az már nem lesz ilyen kedves. Mert otthonról igencsak kioktatva jön ide, a nehéz balkáni terepre. Ráadásul bizonyítani akar, hogy nem csak producer. Ebből bizony mi fogunk rosszul kijönni. mindig a macska a nyerő.
Senara
Ezért kellett hamar napirendre venni a gyerekek drogtesztjét ...Csak hamar jött a válasz az ügyvivőtől.
Rózsika Hatházi
Goodfriend legyen férfi és álljon ki! De jót vigyorogtam. Mondja ezt, egy emberszerű, aki a Gyurcsány vita óta nem áll ki senkivel. Aki a nemzeti ünnepek többségén elhúz az országból, ilyen, olyan ürüggyel.
Toby
Hülyül a főtetű ! Már lassan egy 14 éves mai kiscsávó is a padlóra nyomja dumában !
A.G.-ben emberére akadt a majom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.