Az MSZP szerint törvénytelen az a három magyar-orosz szerződés, amit az Orbán-kormány kedden írt alá a paksi atomerőmű bővítéséről. Tóth Bertalan, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese keddi, MTI-hez...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Na de Berci, te is onnan kapod az áramot...
tivoli
És mi a helyzet a Gyurcsány aláírással a Gyurcsány - Putyin paktum idején? Ha az nincs, Orbánnak most nem lett volna mit aláírnia.
Főlökött
Mivel illegitim a kormány, az országgyűlés is, a kinevezett tisztségviselők is, már elregélte egy volt alkotmányjogász professzor. Akkor az általuk aláírt okmányok legitimek, törvényesek lennének ? Nem igazán azok!
Érdekes a helyzet! Putyinkánk sem tudja mibe sétált bele:). Igaz erő elvén értekezve, ki tudja mit lép majd, amikor viktorunk vagyona nem fedezi a fellépő károkat-költségeket-hitelt. De az is lehet, hogy fedezi :)) Sőt lehet, hogy meghaladja :) Akkor pedig nincs gáz, mert Viktorunk zsebből fizet :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.