S ha valami. akkor ez lesz a nemzet veszte. Nem is annyira a kisemmizés, a diktatúra, hiszen azt pár év, évtized alatt kiheveri egy ország. A kisstílű, fantáziátlan, állatias indulatokkal operáló, szellemi semmittevésbe süllyedő uralkodás az, ami nemzedékeket tesz tönkre. Valamint nemzedékek sorára az egész országot. A senkik hatalmát, a kisszer diadalát hozva be a kontraszelektált mindennapokba.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@rugacs: Azért a vezér csak adós egy egyszerű pályalkalmassági vizsgálattal. Vajh miért nem mer elmenni dokihoz? :-)
Mondjuk Sztális is inkább kivégeztette az orvosokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
@Toby: Hurrá, végre rájöttél, hogy keresned kell másik játszótársat! Nehéz szülés volt... :-DD
levi
@rugacs: :D
Te ez nagyon gyengén hangzott, próbáld meg újra.
A nyugat megtermeli magának a pénzét, hidd el, én már csak tudom.
Ki beszélt itt árakról? Némelyiknek elég ha kap két öl fát és megvan a szavazat..másnak meg munkát adnak ...ugyan azt csinálják mint az mszp, vagy a nagy "mesterek" a gengszterváltás előtt."Aki nincs velünk, az ellenünk" elv alapján működik ez is...és aki velük van annak járnak a finom munkáká jó pénzért. Ismerősöm munkanélküli lett, gondolta megnéz egy fideszes gyűlést, kb. kéttucat állásajánlatot kapott, mivel új volt ott, és fideszes (legalábbis ezt hitték). Ne tettesd a hülyét, nem konkrét megvásárlásról beszéltem...bár lehet, nem tetteted, csak szimplán nem érted a metaforákat...tanulnod kellett volna nem segget nyalni, akkor többre vitted volna, hiszen most homokra építettél várat, amit könnyen elfújhat a szél...bár ezt se fogod érteni.

Napig se látsz el...nem pont így értettem, de ez a te bajod, ha ezt se érted...a Nap az a nagy , fénylő gázgömb az égen, majd egyszer nézz bele pár óráig, hid el megéri neked.
Toby
@rugacs: "A te véleményed még itt sem számít, nem hogy nekem... :-D"

A "logikádra"(?) már utaltam, rögtön igazoltad is az idézett mondatoddal, mert azért csak kiszorítottál egy választ arra, ami " még itt sem számít" !

Köszönjük - kisnyúl ! A többit tudod, minden lehetőséget megragadsz a válaszra, csak a témával ne kelljen foglalkoznod, mert akkor kapca' a pofádra - kisnyúl!
Átlátszó vagy, mint a síküveg !
GeoCravker
@rugacs: igazad van. Nem is téged vesznek meg a bableveses prosti árában. De nem véletlen, hogy a közmunkából (sem) tengődők körében ment a nagy Fideszpropaganda. Vannak állapotok amikor a poooogármester úr' egy tál leves közmunkás-igéretéért kötelező szavazást rendezhet.
miazavalami
@rugacs: csak sajnálni tudom hogy értelmesen nem kehet veled beszélni. :-(
magyarbakancs
@rugacs: Látom sikerült fel bosszantanom.
Bocsánat ha megsértettelek.
Sok Eü a végzettségem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.