Nem pénzügyi eszközök értékesítésével számol a 2015. évi költségvetés, amely 169 milliárd forint állami vagyon értékesítéséből, illetve hasznosításából származó bevételt tervez jövőre - derül ki a Nemzetgazdasági Minisztériumnak (NGM) egy képviselői írásbeli kérdésre adott válaszából, amely az Országgyűlés honlapján olvasható.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
E cél érdekében a MNB orrba-szájba ingatlanokat vásárol..
Ki érti ezt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@m.macskosz: Egyenlőre az MNB által megvásárolt ingatlanokat nem akarják eladni, sőt hasznosítják majd, ha jól tudom pénzügyi szakemberek képzésére iskolát indítanak bennük.
Így nem egy holt tőke lesz, hogy csak benne fekszik a pénz.
Nyílván van még egyéb állami ingatlan az eladásra, de mindenféleképpen egy ingatlan eladás meggondolandó és megfontolandó, mert eddig éppen eleget elkótyavetyéltek. Talán tudják mit csinálnak.
papa.49
Akkor most eladják a még megmaradt ,,családi ezüstöt,,!!!
m.macskosz
@Január: Egy, azaz egy db ingatlanban lesz közgazdász képzés, egyben üdülő a rászoruló bankárok számára, a többi egyelőre parlagon hever majd. Na, de a közgazdász képzés nem hoz pénzt, mivel azt szintén a MNB alapítványa állja, azért nem fizetnek a nebulók.
Szóval még mindig érdekel, vajon mi lehet az oka ennek az ingatlanvásárlási láznak.
m.macskosz
@Január: "Talán tudják mit csinálnak."
A saját érdekeik szempontjából biztosan,
hogy Neked, nekem, nekünk nem sok hasznunk lesz belőle, azt borítékolom. :(
Toby
Máris hosszú, amolyan Balhás sor kígyózik a potenciális vevőkből, mint államtitkárok, helyettesek, ezek gyermekei, sógorok, komák, unokatesók, szesz - és szextestvérek, rogán-szomszédok, trafik"nyertesek", lázárok, szíjjártók, csupa csupa leendő Kozma utcai ingatlan lakók...
nyanya001
Egyre jobban tetszik nekem
a tüntetők skandálása... mocskos Fidesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.