A KDNP frakcióvezetője szerint a kormány a válság után megállította a szegénység és a gyermekszegénység terjedését.

Harrach Péter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján felidézte, hogy 2009-ben 26 milliárdot fordított az akkori baloldali kormány gyermekétkezetésre. Ez a keret idén 53 milliárd volt, jövőre pedig 58 milliárd forint lesz – jelezte, hozzátéve: 275 ezer gyermek étkezett ingyen az oktatási intézményekben és 150 ezer féláron kapta az ételt.

Kitért arra is, hogy ami politikai pártok küzdelmének szintjén zajlik jelenleg az nem más, mint az ellenzék új kommunikációs stratégiája. Ennek lényege, hogy azt közvetítik: a kormánypárti politikusok gazdagodnak, az ország szegényedik.

Összegzése szerint ugyanakkor ezzel a hozzáállással nem lehet a szegénység kérdését kezelni, ennek célja nem más, mint a másik oldal lejáratása.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szandokan
Az lenne a javaslatom, hogy gyere el a városunkba az oviba, és ha még akkor is azt mondod, hogy megállítottátok a gyermekszegénységet, akkor válassz más hivatást magadnak. Kétségtelen, vannak esetek bőven, ahol a szülők maguk is hibásak, de azért ne általánosítsunk ennyire.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Na ez a probléma - többek között-
hogy egy ilyen demenciás nyalonc , sajnos többen vannak mint kellene, még ott ül a parlamentben
és nyomja a mantrát !
dr. prédikátor
Te szerencsétlen vén elmeroggyant!!! Gyere el egyszer vidékre / ha tudod hogy mi a vidék/és nézz szét ott hogy az emberek és a gyerekek hogy élnek!!!Ne csak a jó meleg szobából millás lopás mellett verd a szádat!!! Remélem Isten egyszer megunja a sok hazugságodat ami a mocskos szádat elhagyta!!!
dr. prédikátor
Te szerencsétlen vén elmeroggyant!!! Gyere el egyszer vidékre / ha tudod hogy mi a vidék/és nézz szét ott hogy az emberek és a gyerekek hogy élnek!!!Ne csak a jó meleg szobából millás lopás mellett verd a szádat!!! Remélem Isten egyszer megunja a sok hazugságodat ami a mocskos szádat elhagyta
pbalage
@szandokan: Na! Kezdesz átlátni a szitán! Grat! A Harragh elé tesznek egy grafikont például az átlagkeresetről.
Tartalmazza, hogy mondjuk szandokan keresett 100 milliárddal többet, a többiek meg 90 milliárddal kevesebbet. (Most nem kötekedni akarok, hanem csak egy példa, és megdicsérlek, mert gondolkodsz.)
Lejön a statisztika, frankó lett nagyon az átlag, 10 milliárddal több lóvé van az embereknél.
Elosztjuk Magyarország lakosságával, mindenki 1000 forinttal többet kapott.
Az igazság az, hogy nem ez az igazság, valami hasonló okból baccták össze tavaly decemberben a törökök az elnöki palotát.
Még egyszer grat a gondolkodásért.
szandokan
@pbalage: Idáig is gondolkodtam egyébként, csak én már kő Fideszesként vésődtem be az emberek agyába, és nehéz volt rászánni magamat arra, hogy bíráljam is őket. Innentől ez is meglesz, és nem érdekel, bárki bármit mond majd ezért. Tárgyilagosabb leszek ezentúl, de ez nem azt jelenti, hogy átpártoltam máshova.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.