Sokaknak ugyan idősebb az autójuk, mint Csepreghy Nándor, de azért hallgassuk meg, mit mond egy életében nem dolgozó politikus a munkába járásról.

A januártól évi 5 ezer forintért vásárolható megyei autópálya matrica egy hónapra eső díja alig több, mint 400 forint, ennyi pénzért pedig az agglomerációból munkába járók nem térnek át a településeken átvezető mellékutakra – vélekedett a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára egy mai sajtótájékoztatón.

Az M0 autópálya déli szakaszát kivéve, valamennyi autópálya és gyorsforgalmi út fizetős lesz a jövő év első napjától, a fizetési kötelezettség a városhatár végét jelző táblánál kezdődik – tette hozzá a rezsicsökkentéssel kampányoló kormány helyettes államtitkára.

Orbán Viktor korábban még arról beszélt, hogy a csökkenteni kell az agglomerációból munkába járók terheit.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@szandokan: Bocsánat! Nem akartalak megsérteni, de én csak a napokban kezdtem itt a kommenttelést. Más oldalakon régóta hozzászólok cikkekhez. Soha senkit szándékosan nem sértettem meg. Próbáltam érvekkel közös nevezőre jutni. Azt nem mondom, ha személyeskedtek velem, nem hagytam magam.
Azt, hogy Fideszes vagy, válaszodból derült ki.Azt is tudomásul veszem, mellőzni fogsz itt a fórumon.
Politikai nézetem. Soha egyetlen párt tagja elkötelezett szimpatizánsa nem voltam. Még KISZ tag sem.Kisdobos, úttörő igen, mert kötelező volt.
Sőt, 2010-ben én is a Fideszre szavaztam. Akkorát csalódtam, mint ide Jerusalem!! Soha nem pártra szavaztam, hanem programra. 2014-ben az nekem, nem program, hogy folytatjuk!
25 éve hatalmon levő pártok, mindig csak ellenzékben tudják, hogy kellene jól vezetni az országot. Kormányra kerülésük után, rászáll a piros, vagy narancs köd az agyukra és minden ígéretüket elfelejtik. Magyarország mindenkori miniszterelnöke! Ez számomra azt jelenti, hogy azok miniszterelnöke is akik nem az aktuális pártra szavazott.Lehet, hogy nem válaszolsz, de azért megkérdezem. Te tudsz olyan javaslatot, amit az aktuális ellenzék javasolt, és az akkor kormányzó párt elfogadott az elmúlt 25 évben?
Vagy a Fidesz győz, vagy az MSZP... - mikor gondolják, mikor akarják ,hogy az ország győzzön?
Miért kell legyőzni egymást, miért nem lehet együtt munkálkodni?
Miért nem lehet elfogadni az ellenzék javaslatát, ha az az ország javára válna?
Miért nem figyelnek oda másokra is?
Szegényebb lesz az ország minden figyelmen kívül hagyott elv miatt, minden figyelmen kívül hagyott terv miatt.
Csak a gyűlölet, csak a fennhéjázás, csak a pökhendiség győz, amitől mind szegényebbek vagyunk. Vagy anyagilag, vagy erkölcsileg, de mindannyian.
Ami a mostani helyzetben elszomorító, hogy Orbán Viktor egyesszám, első személyben beszél! Ez számomra diktatúrát jelez.
Tőlem, lehet konzervatív vagy liberális kormány is, egy normális országban megvan mindkettőnek az előnye és hátránya is, de...
zöldszem
@zöldszem: Úgy látom lemaradt a vége, túl hosszúra sikerült, befejezem.
Tőlem, lehet konzervatív vagy liberális kormány is, egy normális országban megvan mindkettőnek az előnye és hátránya is, de a demokratikus alapelveket, és az emberi jogok tiszteletben tartását egyik se adja fel!
mariaberta
@rugacs: Igaz: Laknak állam pénzen, utaznak állam pénzen , feltehetőleg esznek Erzsébet utalvánnyal.
Strassnoff Ignác
Ez a pofa tök úgy néz ki, mint Rudolf Hess homoszexuális kiadásban.
Orsós anno azt mondta, hogy az adótörvények elférnek majd egy söralátéten.
Ja.
Csak amennyi sört arra az alátétre rá lehet pakolni, attól seggrészeg lehet egy hétig fél Németország.
Annyira jó, hogy nincsenek megszorítások. Mint azt a gyökerek elmagyarázták, új adók sincsenek. Csak adómódosítások. Ha ezeket összezárjuk az édesanyjukkal, aztán idővel bővül a család, az se vérfertőzés, csak családcentrikusság.
X-akta
Szerintem legalább a fél fityesz nem tudja mi a kétkezi munka. Cserélhetnének a közmunkásaikkal legalább pár hónapra! Ja és Vicctórió kapálna az élen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.