A gazdaság teljesítménye és az államháztartás helyzete stabil Magyarországon - közölte a nemzetgazdasági miniszter a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) tisztújító közgyűlésének második napján, pénteken Debrecenben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez tenyleg igy van: Joli neni bement a spajzba, korulnezett, hogy mit talal ott, oszt azt mondta: "Na, itt mar minden rendbe van, a rosseb se foz karacsonyra, mert nincs mibu" " (es persze ez az allapot stabilan meg is marad Joli neninek a kovetkezo karacsonyig),

szoval a hir igaz...:o((((
human
A repülő kapitánya az utasokhoz: Kedves utasaim. Ha most kinéznek a jobb ablakon láthatják, hogy hiányzik a jobb szárny, de semmi pánik. Ha most kinéznek a bal ablakon láthatják, hogy ég a bal motor, de semmi pánik. És most nézzenek le a tengerre. Látják azt a kis piros mentőmatracot? Na onnan beszélek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.