A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője szerint a kormány a válság után megállította a szegénység és a gyermekszegénység terjedését. Harrach Péter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján felidézte, hogy 2009-ben 26 milliárdot fordított az akkori baloldali kormány gyermekétkezetésre. Ez a keret idén 53 milliárd volt, jövőre pedig 58 milliárd forint lesz - jelezte, hozzátéve: 275 ezer gyermek étkezett ingyen az oktatási intézményekben és 150 ezer féláron kapta az ételt.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
titeket kellene már végre megállítani , mocskos álszent tolvaj banda!!!
Mobil123
Ember te egy agyhalot vagy!! mi bánatos pityának szólalsz meg, sőt mi a frászt keres még mindig a parlamentben??? Álszent cserépedény vagy nem keresztény!!
Január
Ühüm, a terjedését - talán, de attól még itt van a szegénység.
Senara
'1. Nincs gyermek szegénység , azért nem reggelizik mert nem éhes ! 2. Harrach is megtorpanó szegénységet lát ! 3. Harrach szerint a kormány megállította a szegénység terjedését :( egy vizelet , vér, haj vizsgálat rendel . Három nap , három vélemény :-(((,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.