Jövőre átlagosan 30 százalékkal emelkedik a magyar honvédség kötelékében szolgálók illetménye - jelentette be a honvédelmi miniszter. Hende Csaba az Inforádió Aréna című műsorában elmondta: a várhatóan...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@36: ma, 15:05
Ja, és be lehetett vetni őket cukorrépa betakarításkor, metróépítéskor, katasztrófaelhárításhoz, tűz víz esetén, ha egy ló árokba esett, meg hasonló problémák esetén.
36
@tivoli: Ne következzen Ukrajna! Aki éppeszű, az nem akar Ukrajnát.
A katonai hivatást viszont, nagyon is tiszteletreméltónak tartom.
És honvédelemre gondolok, ami magyar belügy és védelmi, gazdasági érdek, szerintem.
Hende miniszter, sajnos megint egy hozzá nem értő ember. A honvédelmi miniszternek, igazi katonának kellene lennie, aki már bizonyított konfliktus zónában. A legutóbbi belföldi gyakorlaton, Hende úgy nézett a távcsőbe, hogy a kupak rajta volt. Bizonyára sötéten látta a jövőt. Tragikomikus.
36
@tivoli: Itt a környékemen, három laktanya is volt. Béke időben, hiányoznak a járműveik. Pl. amikor az a bizonyos márc. 15 volt, hóátfúvással, még a terepjárók sem tudtak kimenni a falunkból.
tivoli
@36: ma, 15:34
Elviekben egyetértek, csak azt a távcsövet tudnád feledni. Az csak egy vicces fotosop volt. :) A többi stimmel.
lópicigáspár
Azt elfelejtette, hogy csak a hivatásos állományé, azok zöme meg tiszt ugye! A golyófogó bakák főtörzsőrmesterig lópikulát se kapnak, nem, hogy fizetésemelést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.