Már dolgoznak rajta, kérem, már dolgoznak, mint megannyi serény, kódexmásoló írnok, szorgos hangyaként készítik a magyar kitiltási listát. Amin ezek szerint jelentős mennyiségű név szerepel majd – a legegyszerűbb az volna, ha vennénk egy idei Who is who?-t Nyugaton és bemásolnánk a tartalmát. Már csak azért is mert magyar ember lassan esélytelen arra, hogy belékerüljön, meg azért is, mert aki valaki, annak nincs sok keresnivalója Magyarországon.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
"A kormány tárgyalt olyan kormányzati előterjesztést, amely a jelenleg hatályos jogszabályok módosításával korlátozná a külföldi állampolgárok Magyarországra történő beutazását – közölte Trócsányi László igazságügyi miniszter..."
Ha valami nem tetszik törvényt módosítunk
Átírják, mint a választási törvényt.
Átírják pont mint az ALKOTMÁNYt.
Mi az nekik ők vannak hatalmon, azt csinálnak amit akarnak, hülyébbnél hülyébb intézkedéseket agymenéseket akarnak rákényszeríteni a népre!
1magyar
Ezért nem lehetne kétharmada legyen egyetlen pártnak sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.