A különbség az eddigiekhez képest a bizonytalan, szavakat kereső, félreérthetetlenül komikusba hajló Orbán volt. A fénypontok:Nem biztos, hogy a matricákkal nő a költségvetés bevétele, és tulajdonképpen megvédjük a magyarokat az agglomerációs útdíjjal, hiszen a külföldi átmentő forgalmat adóztatjuk. (Azok nem vették már meg a matricát Hegyeshalomnál, apuskám?) Kellő előkészítéssel történt a bevezetése, "kellően megalapozott kérdés, régóta vitatjuk". (Ja, mondjuk három perce.) Jobb a magyaroknak, mint az eddigi rendszer. (Tehát jobb, mint az ingyenesség, polgárok.) Bár az eredménye egyelőre nem tudható. (Csak azért van, hogy nektek jobb legyen. Durva.) A költségvetésnek minden fillérre szükség van. Európai mércével is sikeres költségvetés lesz a 2015-ös. (Itt néhány mondatot elmulaszthattam, mert két percig sírtam a nevetéstől.) 2008-ban és 2009-ben is 7%-os költségvetési hiányról indultunk. (Nem onnan indultunk). A "legfontosabb célunk", hogy anyagi biztonságban tudjuk a...

Forrás: hafr.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,A legfontosabb hogy anyagi biztonságban tudjuk MAGUNKAT, már mint a fütyiszes bandériumot, hogy lophassatok tovább ugye, HÁT NEM, A KEZETEK, LÁBATOK EL LESZ TÖRVE HOGY NE TUDJATOK LOPNI, SE ELSZALADNI!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
,,A legfontosabb hogy anyagi biztonságban tudjuk MAGUNKAT, már mint a fütyiszes bandériumot, hogy lophassatok tovább ugye, HÁT NEM, A KEZETEK, LÁBATOK EL LESZ TÖRVE HOGY NE TUDJATOK LOPNI, SE ELSZALADNI!!!
bencemacska
Most már nagyon látszott rajta a zavar. megpróbált nagyképű lenni.
Viszont most volt az, amikor nem tudta a hazugságokat kontrollálni. egy témakörön belül többször ellentmo9ndott saját magának!
Toby
Mindenféle ostoba debilt miért engednek mikrofon közelébe ?
szöszmösz
Ez az ember a tipikus kis ember, kis pöccsel szindrómát produkálja. :)
dömdödöm
Jobb lesz mindenkinek ha fizettek a még nem fizetős szakaszokért .
Budapest elővárosi és aglomerációs első nagyobb településig a pályának ingyenesnek kellene lenni hogy az ott élőket gyorsan és hatékonyan be lehessen kapcsolni a fővárosi körforgásba és a forgalmat levenni a kerülőutakat érintő településekről . Az M0 nak szintén hasonló a funkciója . Élhető jól közlekedhető főváros és környéke .
dr. prédikátor
Cigánybáró !!! Azért kellenek az ujjabb adók hogy még többet tudjatok lopni???Még nem volt elég amit elloptatok???C I G Á N Y B Á R Ó !!! T A K A R O D J !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.