A különbség az eddigiekhez képest a bizonytalan, szavakat kereső, félreérthetetlenül komikusba hajló Orbán volt. A fénypontok:Nem biztos, hogy a matricákkal nő a költségvetés bevétele, és tulajdonképpen megvédjük a magyarokat az agglomerációs útdíjjal, hiszen a külföldi átmentő forgalmat adóztatjuk. (Azok nem vették már meg a matricát Hegyeshalomnál, apuskám?) Kellő előkészítéssel történt a bevezetése, "kellően megalapozott kérdés, régóta vitatjuk". (Ja, mondjuk három perce.) Jobb a magyaroknak, mint az eddigi rendszer. (Tehát jobb, mint az ingyenesség, polgárok.) Bár az eredménye egyelőre nem tudható. (Csak azért van, hogy nektek jobb legyen. Durva.) A költségvetésnek minden fillérre szükség van. Európai mércével is sikeres költségvetés lesz a 2015-ös. (Itt néhány mondatot elmulaszthattam, mert két percig sírtam a nevetéstől.) 2008-ban és 2009-ben is 7%-os költségvetési hiányról indultunk. (Nem onnan indultunk). A "legfontosabb célunk", hogy anyagi biztonságban tudjuk a...

Forrás: hafr.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,A legfontosabb hogy anyagi biztonságban tudjuk MAGUNKAT, már mint a fütyiszes bandériumot, hogy lophassatok tovább ugye, HÁT NEM, A KEZETEK, LÁBATOK EL LESZ TÖRVE HOGY NE TUDJATOK LOPNI, SE ELSZALADNI!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
,,A legfontosabb hogy anyagi biztonságban tudjuk MAGUNKAT, már mint a fütyiszes bandériumot, hogy lophassatok tovább ugye, HÁT NEM, A KEZETEK, LÁBATOK EL LESZ TÖRVE HOGY NE TUDJATOK LOPNI, SE ELSZALADNI!!!
bencemacska
Most már nagyon látszott rajta a zavar. megpróbált nagyképű lenni.
Viszont most volt az, amikor nem tudta a hazugságokat kontrollálni. egy témakörön belül többször ellentmo9ndott saját magának!
Toby
Mindenféle ostoba debilt miért engednek mikrofon közelébe ?
szöszmösz
Ez az ember a tipikus kis ember, kis pöccsel szindrómát produkálja. :)
dömdödöm
Jobb lesz mindenkinek ha fizettek a még nem fizetős szakaszokért .
Budapest elővárosi és aglomerációs első nagyobb településig a pályának ingyenesnek kellene lenni hogy az ott élőket gyorsan és hatékonyan be lehessen kapcsolni a fővárosi körforgásba és a forgalmat levenni a kerülőutakat érintő településekről . Az M0 nak szintén hasonló a funkciója . Élhető jól közlekedhető főváros és környéke .
dr. prédikátor
Cigánybáró !!! Azért kellenek az ujjabb adók hogy még többet tudjatok lopni???Még nem volt elég amit elloptatok???C I G Á N Y B Á R Ó !!! T A K A R O D J !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.