Hideg és hó nincs, hegyek sem igazán, a kormány szerint mégis kitörési pont lehet hazánk számára a síturizmus.

Meglepte a közvéleményt Gazdasági Minisztérium helyettes államtitkára, aki Magyarországból síparadicsomot akar csinálni. Meglepte, mert például az eplényi pálya hét kilométer hosszú, míg egy jobb osztrák pályán száz kilométert lehet síelni. Tavaly például 10 napig volt tél nálunk, ami egy síparadicsomhoz kevés – derül ki a Hír24 riportjából.

Utoljára Észak-Korea próbálkozott hasonlóval úgy, hogy konkrétan hegyet építettek, hóra viszont nagyon kevésre számíthatnak. Ha ott sikerült, Magyarországnak miért ne jöhetne be?

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Miért? Dubaiban is van sípálya. Akkor itt miért ne lehetne? Itt soha nem lesz tündér ország, ha mindenki földhöz ragadtan gondolkodik :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@human: Valóban a szurkolóknak építik a stadionokat csak már szurkolók NINCSENEK, mert unják a balhékat, kiábrándító a játék, az örökös bunda miatt még fogadni se érdemes, hirtelen ennyi jutott eszembe az okokról...
Ez a foci őrület csak azért van mert a felcsúti csodacsatár szereti a focit, én is szeretem de már csak a külföldi meccseket nézem meg...
köhögő bolha
A csúti stadion mellett tengerpart épül,téli sportok az orbán vityilló hátsó portáján lesznek!
avakkomondor.blog.hu/2013/08/26/tengerpart_epul_felcsuton
human
@papa.49: Lehet más oka is a stadionépítési láznak. Gazdasági növekedést kellett felmutatniuk és erre jó volt az építőipar mesterséges stimulálása. És egy kalap alatt a haverok is megkapták a milliárdjaikat az építkezésekből.
papa.49
@human: De kérdezem én minek egy,két dolog hiányzik a képből, az első nincsenek szurkolók, nagy részt csak az őrjöngők járnak meccsre,igaz most már még azok se, kettő, nincs magyar foci, akkor meg mi a fészkes fenének kell stadionokat építeni milliárdokért???
human
@papa.49: Egyel fentebb leírtam az épp ésszel még felfogható okokat. A másik eshetőség, hogy tényleg csak azért költünk százmilliárdokat a focira, mert Orbán kedvenc sportja. Ebben az esetben sajnos erősen megkérdőjelezhető az épelméjűsége. Úgyhogy remélem csak kapzsi.
papa.49
@human: Sajnos véleményen szerint pontosan az ,,épelméjűsége,, az ami hibádzik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.