A kormányszóvivő szerint azt az ellenzék próbálja bizonygatni, hogy 3,5 millióan élnek szegénységben Magyarországon. Habonnyal is minden rendben - mondta Kovács Zoltán.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kontár elkurmány xarvivője kinyitotta a száját és mi jött ki belőle a xar, ez a mai magyar hatalom, hazudtok állandóan, nem csak napjában kétszer, háromszor, mindig ha valamelyik mameluk kinyitja a lepcses pofáját!!!
1magyar
Ha nem a plázákban nézelődnének, vidéken is szétnéznének kicsit, látnák,hogy az még több is mint amennyit az ellenzék gondol.
A minimálbéres két gyerekes családok is szegények.A közmunkásokról,segélyesekről meg ne is beszéljünk.
human
És az emberüknek van képe azt állítani, hogy a polgármesterek csak azért nem tudtak a tervről, mert a hír hamarabb kijött, mint hogy beszélni tudtak volna velük. Aha. Szerdán meg már döntenek róla. Akkor mikor is akartak a polgiknak szólni, hogy még véleményezni tudják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.