A háromévesnél fiatalabb gyerekeket és családjukat, a hajléktalanokat, valamint az időseket élelmiszercsomagokkal segítik Balog Zoltán bejelentése szerint. A program lényegében "ételcsomag", de az élelmiszer mellett tartós fogyasztási cikkeket is adnak a rászorulóknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A leginkább rászorulók számára 34 milliárd forintos program indul az Európai Unió támogatásával: a háromévesnél fiatalabb gyerekeket és családjukat, a hajléktalanokat, valamint az időseket élelmiszercsomagokkal segítik - jelentette be az emberi erőforrások minisztere a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. Balog Zoltán elmondta: az Európai Bizottság jóváhagyta a Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Programot, elsőként az új uniós költségvetési ciklusban. Közölte, hogy az uniós támogatás összege 29-30 milliárd forint, ehhez 4 milliárd forintot tesz hozzá a kormány.

Megint, bőven a más tollával ékeskednek !
De az uniós zászló az nem kell azt ki kell tiltani a parlamentből, és a parlamentről !
Hogy nem ég le a pofátokról az a vastag bőr !
karma1
Maris megvan az uj penzlenyulasi lehetoseg: balogek ugy teszik majd zsebre a let a CBA-kon keresztul, mint a huzat!
Persze, a szamok mar most nem stimmelnek: ha a 34 milliardot 250 000-rel elosztjuk, akkor fejenkent 136 000 forint jon ki.
TENYLEG ennyire jok volnanak a zemberekhez a balogek? Vagy mar megint csak siman hulyenek nezik az embereket?

Miert nem adnak egyszeruen az embereknek olyan utalvanyt, amit aztan olyan ELELMISZERRE (nem piara es nem cigire!) koltenek el, amilyet ok szeretnenek enni...

Ja, es ha csak 250 000 raszorulo szegeny lenne az orszagban, akkor orban kihuzhatna (magat a csizmaszarbol, by HOFI), mert az egy nagyon jo arany lenne - igaz, nem a szegenyeknek, hanem a statisztikaknak...

Szegyellje magat ez az ajtatos mano. egyebkent lelkiszegeny, empatia nelkuli fereg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.