Nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökének feljelentése alapján, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétségének gyanúja miatt. Keresztes Imre főügyész az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta: a büntető törvénykönyv (btk.) szerint nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás vétsége valósul meg, ha valaki másról nagy nyilvánosság előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Na a kézi vezérlésű ügyészség most milyen gyors volt, a polpot petya nem hazudtolta meg önmagát!
coni
Goodfriend következetesen nem nyilatkozott konkrét személyekről, nem tőle tudjuk hogy Vida érintett. Ha a kormány média (napi) nem hozza nyilvánosságra Goodfriendtől azt se tudjuk meg, hogy egyáltalán kitiltottak valakit. Így ez csak a szokásos színház (lásd Hagyó ügy), aminek ebben az évtizedben nem érnek a végére, de köszönjük, jól szórakozunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.