Konzultált a magyar külügyminisztérium André Goodfrienddel, a budapesti amerikai nagykövetség ügyvivőjével – értesült hirado.hu hétfő este.

A honlap szerint a konzultációra Sarah Sewall, az amerikai külügyminisztérium egyik államtitkárának a korrupcióellenes világnapon tett kijelentései miatt volt szükség.

Az államtitkár nemrégiben arról beszélt, hogy a még távoli országokban is meglévő korrupciós gyakorlat az amerikai nemzetbiztonsági érdekeket sértheti. Úgy fogalmazott: az Egyesült Államok nagykövetségei ezért Közép- és Kelet-Európa kéttucat országában a korrupcióellenes küzdelmeket támogató akciótervek összeállításán dolgoznak.

"A magyar külügyminisztérium szerint az ilyen kijelentések alkalmasak arra, hogy súlyos aggodalmakat okozzanak szuverén országokban" – olvasható a honlapon.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Bennem ez nem aggodalmat, hanem reményt ébresztett, hogy a NAV vezér mögött felsorakozó csaló hálózat fel lesz derítve.
bakegya
Álmaimba Amerika-orbán meg menjen már a pokolba a hordájával együtt!-de azok is akik hatalomra segítették!!!
papa.49
A ,,konzultáció,, egyoldalasra sikeredett a magyar ,,nem hozzáértő senki,, megkérdezte lehet hogy tolmács segítségével ,,kik a korruptak Magyarországon,, az amcsi válasz ,,megkapták pontosan a névsort, el kellene olvasni,, !!!
Egyébként bízom benne hogy végig viszik ezt az ügyet az amcsik, és a végén csak kiborítják a bili tartalmát a hazugovics üres tökfejére!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.