Tisztelt Társasága azoknak, akikre a sporteredményeik révén felnézhetnénk! Önök tényleg kiálltak és kiállnak egy ilyen javaslat mellett? Önökben tényleg nincs egy szemernyi önérzet? Önök mind megengedhetőnek tartják a csalást? Önök mind morálisan megsemmisült tagjai a sportéletnek? Önök közül senki sem érzi úgy, hogy maga a kormányfői „kinevezés” is megalázó? Önök közül senki nem érzi úgy, hogy morális példamutatásként meg kellene szólalnia? Önök közül senki nem érzi úgy, hogy ki kellene állni tisztesség az évszázados nimbusza jegyében? Önök közül senki nincs, aki úgy érzi nem vállalhat közösséget egy ilyen „csapattal”?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@bakegya: Gerincesnek lenni pedig, Cyrano óta tudjuk, nehéz és veszélkyes
bakegya
Az orbán pénzmosóitól mit várunk!!!-KOKÓKAMPÁNY-UFÓZÚZDA-ANIKÓKA OLCSÓ JÁTÉKAI JÓNAK LENNI JÓ-DE GAZDAGNAK LENNI MÉG JOBB!!!
GeoCravker
@bakegya: Gerincesnek lenni pedig, Cyrano óta tudjuk, nehéz és veszélkyes
bakegya
@GeoCravker: az nehéz-de tudod el vagyok képedve ezen az összeesküvéselméleti tárgyilagosságon is , méginkább a kiterjesztésének módozatán-ez a látensen tartott csoportdinamika elrémíszt.
GeoCravker
@bakegya: Nem állítom, hogy teljesen értem, amit írsz :-)
De bennem lehet a hiba :-)
bakegya
@GeoCravker: mit nem mondasz?-nincs teveled semmi baj-ajánlanám -hogy tisztán láss-Magyar Polip-a magyar posztkommunista állam c 1-2 köteteket-igazi aktuális leirata a magyarországi gödörásásról a 2/3 felhasználásáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.