Vaskos, több mint 100 oldalas dokumentumot töltött meg az MNB a Széchenyi Banknál talált hiányosságokkal és törvénysértésekkel - tudta meg a hvg.hu. Az anyag szerint törvénysértésekben érintett az a Töröcskei...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Évtizedek óta ezt csinálják, így lopják
ki a pénzt, majd bedöntik a kivéreztetett céget, vagy bankot. Nem tudom emlékeztek e a Fidesz székház eladásából eltűnt százmilliókra, Kaya Ibrahim-ra és Josip Tot-ra. A gyanú szerint a kilencvenes évek közepén több mint tíz, adósságokkal és köztartozással terhelt céget adtak el egy Kaya Ibrahim török vendégmunkásnak, és egy Josip Tot névre hallgató horvát kertésznek.
A tranzakció folytán a régi tulajdonosok cégeikkel együtt a tetemes adósságoktól is megszabadultak. Mivel az "új" tulajdonosok állították, hogy semmi közük az ügylethez, az adófizetők pénze elúszott. A rendőrség háromévnyi nyomozás után, 2001-ben eredménytelenül zárta le az ügyet. Na kérem, a Fidesz vezérkara a különböző cégekbe bevitt székházpénzt hasonló módon tüntette el, mint most Töröcskei a Széchényi Bank pénzét. Csak annyi a különbség, hogy az akkor a kivéreztetett cégeket, kamu embereknek adták el lopott útlevelek segítségével, most pedig ügyeskedéssel, előbb kilopták a pénzt a bankból, majd becsődöltetik. Ügyes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.